Un incendiu a izbucnit, miercuri, 16 iunie, în subsolul unei fabrici din Timişoara, peste 600 de persoane fiind evacuate din două hale. Deocamdată nu există informaţii cu privire la existenţa unor victime.


„În data de 16.06.2021, la ora 16.33 am fost anunţaţi prin SNAU 112 despre producerea unui incendiu în subsolul unei hale de producţie şi depozitare produse finite elemente automotive la un operator economic de pe strada Siemens, Timisoara.

Incendiu la o fabrică din Timişoara

În urma informaţiilor primite, s-a dispus alertarea Detaşamentului 1 si 2 Timisoara care s-au deplasat la locul intervenţiei cu 3 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi autoscara S42 din cadrul Detaşamentului 2”, a transmis, miercuri, ISU Timiş.

Sursa citată a precizat că, din primele informaţii, s-au autoevacuat un număr de 334 de persoane. De asemenea, preventiv au fost evacuate încă 306 persoane dintr-o hală alăturată.

„Evenimentul este în dinamică. Au fost cerute in sprijin ventilatoare, autospeciala CBRN, autospeciala de stingere Cobra. La fata locului sunt un număr de 3 ofiţeri şi 24 subofiţeri. Pentru coordonarea intervenţiei a fost activată grupa operativă”, a mai transmis ISU Timiş.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: