Eşti singur şi simţi nevoia unui confident? Prietenii şi familia au uitat că exişti? Nu-ţi face griji! Acum îţi poţi comanda pe internet propriul tău amic. Pentru doar 10 lei/oră, îţi ascultă oful şi te îndrumă cu sfaturi.


Inventivitatea românilor nu cunoaşte limite. Mai ales când vine vorba de un ban în plus la venituri. Pe principiul "totul e de vânzare", au apărut primele persoane care îşi închiriază... prietenia. Contra cost, sunt gata să piardă cu tine timp preţios pe internet.

La ei îţi poţi vărsa necazurile liniştit, fără jenă şi, mai ales, fără teama de a fi judecat.

"Îmi poţi spune Zuzu şi sper că poţi găsi în mine prietenul de care ai nevoie. Sper ca sfaturile şi ideile mele să îţi fie de folos în anumite situaţii. Dacă eşti mulţumit, îmi poţi alimenta contul cu 10 lei. Important este să existe sinceritate şi încredere ca să poţi să-ţi descarci sufletul. Restul vine de la sine", ne-a ademenit Alina, prima tânără din România care s-a gândit să-şi închirieze prietenia cu ora, pe internet.

CLIIMA20140615_0034_1.jpg

Astfel de anunţuri găseşti postate pe paginile de Internet

Fata nu vrea să-şi dezvăluie vârsta şi nu acceptă să fie văzută în poze sau pe webcam. Spune că cel mai bine este ca oamenii să nu ştie cine se află în spatele monitorului, pentru că altfel ideea de amic online şi-ar pierde semnificaţia.

"Vă daţi seama, dacă cineva mai în vârstă m-ar vedea o puştoaică tânără, ar mai avea încredere în mine? În plus, mulţi ar intra numai pentru cum arăt fizic, or asta nu e de dorit. Omul plăteşte 10 lei ca să intre în contact cu un necunoscut dispus să-l asculte. Îmi dă un mail şi apoi continuăm pe chaturi, prin mesaje, la orice oră, în funcţie de cum ne înţelegem", spune Alina.

CLIIMA20140615_0035_1.jpg

Astfel de anunţuri găseşti postate pe paginile de Internet

Majoritatea celor care apelează la serviciile prietenului online sunt persoane care au suferit decepţii în dragoste, însă nu de puţine ori Alina are de-a face cu oameni de afaceri sau obsedaţi sexual.

"Mă caută persoane importante, care pur şi simplu vor o părere obiectivă. Mă întreabă: Cum crezi că e mai bine să procedez în situaţia asta? Şi eu le spun. Sunt şi cei care au manii sexuale. Vorbim despre sex atâta timp cât nu întrecem măsura. Sunt şi mulţi obsedaţi...", ne-a mărturisit Alina.


 
 
Loading...