Apariția peste noapte a unei treceri de pietoni care se termină într-un zid i-a șocat pe toți sucevenii care circulă zilnic prin centrul orașului. Marcajul a fost făcut de o firmă care are contract cu Primăria.


Trecerea de pietoni se află pe strada Vasile Alecsandri, din centrul Sucevei. Într-un capăt este Liceul Național „Ștefan cel Mare”, în celălalt … un zid! Tot acolo, accesul pietonilor este îngreunat și de un stâlp de iluminat şi de un coş de gunoi. Altfel spus, zebra trasată pe timp de noapte în zona zero a oraşului, din banii sucevenilor, nu poate fi folosită, scrie adevarul.ro.

Viceprimarul Sucevei: „Nu accept astfel de neatenții”  

Viceprimaul Lucian Harşovschi s-a autosesizat şi i-a cerut constructorului să remedieze problema pe propria cheltuială. El a explicat că cei care au lucrat la proiect au stabilit încă de anul trecut că vor muta zebra de pe vechiul amplasament, numai că firma care a executat lucrarea nu a ţinut cont de acest lucru. Viceprimarul chiar a făcut haz de necaz şi a scris pe contul său de Facebook că „Doreii îşi fac de cap”. 

„Un lucru este cert, NU accept astfel de “neatenții”, iar cei care au făcut această lucrare în bătaie de joc sau nu au gândit puțin vor suporta consecințele. Pe lângă faptul că lucrările nu vor fi decontate, vor fi nevoiți să le refacă așa cum trebuie și sunt sigur că pe viitor vor fi mult mai atenți, în cazul în care vor mai lucra cu Primăria Suceava! De asemenea, cei din cadrul primăriei responsabili de aceste lucrări vor da notă explicativă pentru cele întâmplate”, a postat viceprimarul.

Citește și: 

Nu mai pot ieşi din case, din cauza zidului din faţa porţilor

"Dorel" loveşte din nou. În Botoşani s-au făcut treceri de pieton din şanţ în şanţ

 
 
Loading...