Îngropat de viu, salvat după 8 ore

Ultima actualizare:

Incidentul a avut loc în comuna Fântânele, unde bărbatul de 44 de ani lucra într-un şanţ îngust şi de peste 5 metri adâncime. Reprezentanţii firmei la care lucra bărbatul spun că au avut bariere metalice pentru protecţia malulului, însă le-au scos pentru introducerea ţevii şi le-au înlocuit cu altele de lemn, care până la urmă au cedat.

Potrivit martorilor, iniţial bărbatul a fost acoperit cu pământ până la genunchi, însă atunci când colegii săi au încercat să-l salveze, malurile de pământ s-au surpat de mai multe ori, iar muncitorul a ajuns să fie acoperit. Pompierii au ajuns la bărbat şi i-au pus un aparat cu oxigen, ca să poată respira.

Apoi au fost nevoiţi să scoată pământul din şant chiar cu mâinile, neputând să folosească uneltele pentru a nu răni victima şi mai mult. După opt ore, bărbatul a fost scos la suprafaţă. A supravieţuit, dar a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală la picior, informează arq.ro.Autorităţile au început o anchetă pentru a vedea împrejurările în care s-a produs accidentul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net