Instrumentistul Alexandru Bulacu a murit la doar 27 de ani, răpus de o boală cruntă. Mesajul dureros al iubitei

Ultima actualizare:

     Alexandru Bulacu era instrumentist la Anamblul Doina Argeșului foto: Facebook
Alexandru Bulacu era instrumentist la Anamblul Doina Argeșului foto: Facebook

Un destin frânt prea devreme! Instrumentistul Ansamblului "Doina Argeșului", Alexandru Mihai Bulacu, s-a stins din viață sâmbătă, 10 iulie, la vârsta de doar 27 de ani. Tânărul instrumentist urma să sărbătorească pe 1 august ziua de naștere, însă a fost răpus de o boală cruntă, în floarea vârstei, potrivit jurnaluldearges.ro.

Instrumentistul absolvise Liceul "Dinu Lipatti" și era din Câmpulung. Vestea morții sale fulgerătoare a fost dată, pe Facebook, de Cristina, iubita artistului.

Cristina, iubita artistului, sfâșiată de durere: ”Ai ales să pleci”

“Inima mea a încetat să mai bată preț de câteva secunde, dar inima lui s-a oprit definitiv. Sunt multe cuvinte de spus, dar în același timp şi o durere enormă. Dumnezeu mi-a luat de lângă mine viitorul, fericirea în toate formele ei și speranța! Am promis că voi rămâne lângă tine pentru totdeauna, indiferent de ce s-ar întâmpla, dar se pare că “totdeauna" a fost prea puțin. Încă nu am puterea să accept ceea ce se întâmplă şi totuși cred că vei deschide ochișorii și-mi vei spune ca mă iubești! Nu știu dacă ăsta e destinul sau doar viața nedreaptă. În loc să ne declarăm iubirea cu ocazia aniversării noastre, ai ales să pleci, să-ți spun ADIO! Golul din inima mea nu-l va înlocui nimeni, niciodată, pentru că ai fost mult prea special ca să te poată înlocui cineva".

"N-am vrut să pun poze cu tine din ultima ta perioadă, cu speranța că te vei face bine și nu vrei ca prietenii tăi să te vadă așa dar, din păcate, doar pozele mi-au mai rămas; pozele și melodiile tale. Dacă până acum am fost eu îngerul tău, de acum înainte, tu vei fi îngerul meu! Să ai drum lin spre ceruri, sufletul, inima și viața mea, te-am iubit, te iubesc şi te voi iubi necondiționat și sper să mă veghezi din ceruri și să mă iubești la fel de mult. M-ai iubit până la sfârșitul vieții tale, iar eu te voi iubi până la sfârșitul vieții mele! Cu drag, a ta iubită, Cristina", este mesajul sfâșietor, transmis de iubita tânărului artist, pe pagina de Facebook.

Născut la 1 august 1994 la Câmpulung Muscel, Alexandru Mihai Bulacu a urmat Liceul de Artă Dinu Lipatti și a finalizat studiile la Universitatea din Pitești, devenind profesor de muzică. Tânarul cânta la la clarinet și saxofon.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net