Ioana Condea se îndrăgostise de "peştele" care a băgat-o în spital?

Ultima actualizare:

    Ioana Condea are 20 de ani şi un băieţel de un an şi opt lunifoto: captură Pro Tv
Ioana Condea are 20 de ani şi un băieţel de un an şi opt lunifoto: captură Pro Tv

Cazul Ioanei Condea, tânăra din Prahova care se află imobilizată într-un spital din Germania, se complică. Prietena fetei, cea care i-a propus acesteia să lucreze în străinătate, s-a hotărât să rupă tăcerea. Florentina este logodnica lui Robert Tănase, proxenetul care a bătut-o pe Ioana până a intrat în comă.

Ipoteză şocantă în povestea fetei care se zbate între viaţă şi moarte pe un pat de spital din Koln. Prietena acesteia a făcut declaraţii care i-au luat pe toţi prin surprindere.

Florentina Tănase susţine că Ioana ştia foarte bine de ce vine în Germania, iar o dată ajunsă acolonu a durat mult şi s-a îndrăgostit de logodnicul prietenei sale. Din cauza geloziei ar fi izbucnit scandalul între  ei, cearta degenerând, iar Ioana a ajuns întinsă pe podea într-o baltă de sânge.

Florentina Tănase este prietena Ioanei Condea
Florentina Tănase este prietena Ioanei Condea

"Robert a bătut-o pe Ioana. Ea se îndrăgostise de soţul meu. Cred că şi el de ea. Au existat mai multe discuţii între ei. El îi reproşa că îl minte. O întreba ce a făcut cu clientul în cameră. Nu ştiu exact ce îi ascundea. Devenise pur şi simplu obsedată de el. Ea ştia la ce vine acolo. Eu îi spusesem la telefon că fac prostituţie. Şi părinţii Ioanei ştiu că ea a fost cu Robert.

Robert Tănase a fost arestat de poliţiştii nemţi
Robert Tănase a fost arestat de poliţiştii nemţi

Ea îi spunea mamei ei că îl iubeşte, că poate e un nou început pentru ea şi băiatul ei. Am dat-o afară de trei ori din casă şi nu voia să plece. Îi făcusem chiar şi rezervare. Cearta a durat 3-4 ore, de la 3 noaptea până la 5-6 dimineaţa. A bătut-o până a leşinat şi nu s-a mai trezit. I-a dat cu pumnii în cap. După aceea, Robert s-a dus în alt oraş. Eu m-am dus la gară să-l iau pe cumnatul meu. Când m-am întors ea nu se trezise. Eu am declarat la poliţie că aşa am găsit-o în casă şi că nu ştiam cine i-a făcut asta", a spus Florentina Tănase într-o intervenţie telefonică la emisiunea "La Măruţă". La scurt timp după ce Ioana a fost spitalizată în stare gravă, Florentina şi-a urmat logodnicul şi a trăit liniştită fără să-i pese că prietena ei a fost aproape omorâtă în bătaie.

Robert Tănase a fost prins de poliţiştii germani cu ajutorul autorătăţilor române. Aceştia îl acuză de tentativă de omor. Bărbatul de 35 de ani primise o condamnare de trei ani în România pentru furt calificat şi şantaj şi era dat în urmărire generală. Poliţiştii din Buzău spun că bărbatul este un tip agresiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net