Ioana Mihăilă, un nou îndemn la vaccin: "În spitale vin tot mai mulţi pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2"

Ultima actualizare:

    Ioana MihăilăFoto: Facebook
Ioana MihăilăFoto: Facebook

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a vizitat, joi, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru a discuta despre capacitatea de tratare a pacienţilor cu coronavirus. ”Suntem în valul 4 al pandemiei, iar în spitale vin tot mai mulţi pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2”, afirmă ministrul, precizând că sistemul sanitar se pregăteşte, însă arma cea mai sigură împotriva COVID-19 este vaccinul.

”Suntem în valul 4 al pandemiei, iar în spitale vin tot mai mulţi pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2. Am fost astăzi la pentru a discuta cu managementul şi cu personalul medical despre capacitatea spitalului pentru tratarea pacienţilor COVID-19 şi despre pregătirea secţiilor”, a scris, joi, pe Facebook, Ioana Mihăilă.

 Aceasta a precizat că Spitalul Universitar a intrat zilele astea în valul 4 cu 28 de paturi de ATI, 20 de paturi de terapia intermediară şi 250 de paturi pe secţii. ”Vaccinaţi-vă! Sistemul sanitar se pregăteşte pentru a pSpitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti atra oară, dar arma cea mai sigură împotriva COVID-19 este vaccinul”, a mai scris ministrul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net