Situație incredibilă, dar adevărată! Primarul din Deveselu, Ion Aliman, decedat în urmă cu 10 zile din Cauza COVID-19, a fost ales pentru un nou mandat în urma alegerilor de duminică. Nimeni nu a mai stat însă să modifice buletinele de vot, așa că Ion Aliman "a rămas" în cursă.


Din cei 1.600 de alegători care s-au prezentat la urne, 1.020 l-au votat pe Aliman. PSD câştigă majoritatea în Consiliul Local, astfel că viceprimarul care va îndeplini atribuţiile de primar, până la organizarea alegerilor parţiale, va fi social-democrat, relatează gazetanoua.ro, citată de News.ro. În acest condiții, alegerile vor fi reluate.

Primarul comunei Deveselu, Ion Aliman, a încetat din viaţă în 17 septembrie, la Spitalul Colentina, unde era internat în urma unor complicaţii după infectarea cu virusul Sars-Cov2. El avea 57 de ani. Aliman fusese confirmat cu noul coronavirus, la începutul lunii septembrie, când a fost internat la Spitalul Municipal Caracal. Ulterior, la cererea familiei, el a fost transferat la Spitalul Colentina din Capital. Ion Aliman era primar al comunei Deveselu din anul 2012, iar la alegerile din 27 septembrie a candidat pentru al treilea mandat.

 
 
Loading...