Jale mare în Dolj, la înmormântarea copiilor ucişi de tată. Mama lor a fost la un pas de leşin

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Durerea fără margini, astăzi, în comuna doljeană Leu. Alexandra și Andrei, cei doi frați, care și-au pierdut viața sub roțile unui tir au fost conduși pe ultimul drum de sute de localnici.

Magda Roşu, mama copiilor, a fost la un pas să leşine în momentul în care truprile micuților au ieşit pe poartă. Sfîşiată de durere femeia şi-a strigat încontinuu copiii. „Alexandra, Andrei. Mămică cui mă lasați? De ce Doamne au murit îngerașii mei", a strigat mama copiilor.

Femeia care a trăit la telefon ultimele clipe de viaţă ale copiilor săi. Bărbatul a sunat-o când gonea pe şosea, i-a spus că o iubeşte, dar că nu o să îşi mai vadă niciodată copiii. Magda Roşu a povestit că a auzit la telefon o bubuitură, iar după aceea legătura s-a întrerupt. Bărbatul a intrat cu maşina sub roțile unui tir. Mama copiilor ucişi intenţionat de tatăl lor a mers la sicriul bărbatului şi a strigat în gura mare un singur lucru: „Ce le-ai făcut îngeraşilor mei?".

simeon stalpnicul png

Cei doi frați au fost conduşi împreună pe același drum. Sicriul tatălui a fost pus într-o altă maşină. „Băiatul meu a avut un moment de rătăcire. Nu știu ce s-a întâmplat. Mi-a spus doar că s-a certat cu soția. Cristi îşi iubea copilașii ca pe ochii din cap", a declarat cu lacrimi în ochii tatăl lui Cristian Roşu.

Ocupanţii automobilului nu au avut nicio şansă la impactul cu tirul

Alexandra era elevă în clasa a VIII-a şi încheiase anul cu media 8,38, iar Andrei era la grădiniță. „Nu înțeleg de ce şi-a omorât îngeraşii. El se ocupa de ei tot timpul. Fata era cuminte, iar băiețelul toată ziua stătea cu tatăl", a spus Maria Celaru.

Ce dramă! A auzit la telefon cum soţul îi ucide copiii

Un tată şi-a ucis intenţionat copiii: a intrat cu maşina sub un tir!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net