Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineață, la clubul Bamboo din Capitală, potrivit Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.


ISU informează că 38 de persoane au ajuns la spital în urma incendiului de la clubul Bamboo, dintre care 21 de victime transportate de SMURD și SABIF, iar 17 cu mijloace proprii.

Clubul Bamboo a fost operat de firma Morgana Invest SRL care este deținută de italianul Castellano Vincenzo și de societatea Bamboo Tei SRL, care are ca acționari pe trei cetățeni italieni și o societate care este înregistrată în Cipru, notează hotnews.ro. Vincenzo Castellano a fost soțul cântăreței Antonia și este un obițnuit al vieții mondene.

Morgana Invest SRL este administrată de Radu Tarcan și în anul 2015 a înregistrat o cifră de afaceri de 9 milioane de lei și un profit de peste 1 milion de lei. Societatea are datorii de 13 milioane de lei.

Fondatorul clubului este Joshua Castellano. Acesta a publicat în ultimul an 2 poze pe Facebook în care s-a lăsat surprins fumând trabuc în club, în condițiile în care intrase în vigoare era legea anti-fumat.  

O martoră scăpată din flăcările incendiului a declarat în fața presei că, în clubul Bamboo, „s-a fumat palmat toată noaptea!”

 
 
 
Loading...