Preşedintele Klaus Iohannis a declarat duminică (24 noiembrie), după ce a votat la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, că a votat pentru o Românie modernă, europeană, normală, invitându-i pe toţi românii să vină la vot.


Prezidențiabilul PNL a votat în jurul orei 9:00, la liceul Jean Monnet din București. Nu a fost la fel de matinal ca Viorica Dăncilă, care la ora 8 votase deja. Iohannis i-a invitat pe toți românii să iasă la vot.

O zi foarte, foarte importantă astăzi. Eu personal am votat pentru o Românie modernă, o Românie europeană, o Românie normală şi vă invit pe toţi dragi români să veniţi la vot. Astăzi este o zi extrem de importantă, votăm pentru viitorul României, pentru direcţia în care va merge România mai departe. Astăzi este ziua campionilor cu ştampila ”votat” în mână. Dragi români, fiţi toţi campionii astăzi!”, a spus preşedintele, potrivit news.ro.

Întrebat dacă are emoţii, Iohannis a mărturisit: „Sigur că am emoţii şi am aşteptări. Am aşteptarea să vină foarte mulţi români la vot şi evident cu ceva emoţie aşteptăm diseară rezultatul”. 

Loading...