L-a ucis pe Alexandru şi apoi s-a dus să facă sex pe bani

Ultima actualizare:

    Miron Vasile şi-a recunoscut fapta la reconstituireFoto: adevărul de iaşi
Miron Vasile şi-a recunoscut fapta la reconstituireFoto: adevărul de iaşi

Incredibil! A ucis cu sânge rece un copil de 10 ani, după care s-a dus liniştit să facă sex pe bani. Povestea incredibilă apare în rechizitoriul întocmit de procurorul de caz de la Parchetul General.

Vasile Miron, 45 de ani, a recunsocut, într-un final, în faţa anchetatorilor cum l-a omorât pe Alexandru Agape. El spune că totul s-a întâmplat la nervi, după ce băiatul s-a jucat cu telefonul său şi l-a scăpat pe jos.

”L-am împins pe Alexandru şi a alunecat pe lângă drum, unde era o denivelare. S-a ridicat în şezut şi îşi ţinea mâna la gât de unde-i curgea sânge. S-a lăsat pe spate, s-a întins pe jos cu faţa în sus şi nu mai mişca. L-am acoperit cu un sac de pânză, care era pe drum, ca să nu fie văzut şi m-am dus la bufetul din sat”, mărturiseşte criminalul.

Acolo a plătit o femeie cu 50 de lei, despre care se ştia că este curva satului, şi a făcut sex cu ea până dimineaţa. Procurorii îl contrazic pe criminal şi spun că lovitura la cap provine de la un corp contondent şi că băiatul s-a luptat cu el ca să scape. Miron   a fost trimis luni în judecată pentru acuzaţiile de omor calificat şi profanare de cadavre.

Crima s-a întâmplat în satul ieşean Costuleni, la sfârşitul lunii mai 2015. Corpul copilului a fost ascuns de ucigaş, şi a fost găsit abia după patru luni, de un sătean care ieşise la cules de nuci. Cadavrul era mâncat de rozătoare, iar pătura în care era învelit micuţul era înfăşurată şi cu sârmă ghimpată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net