Realizatoarea TV Lavinia Şandru a decis să divorţeze de soţul ei, fostul Ministru de Finanţe Darius Vâlcov, după ce acesta a fost arestat.


Cei doi nu mai formau un cuplu de ceva vreme, însă nu divorţaseră oficial, scrie România TV.

În anul 2005, Lavinia Şandru s-a căsătorit cu politicianul Darius Vâlcov, iar naşi de cununie au fost Cozmin şi Gabriela Guşă. Pe atunci, cei doi nu se bucurau de celebritate la fel ca acum şi încercau să îşi consolideze o carieră în politică. La un an de mariaj a venit pe lume şi fetiţa lor, Sara Gabriela.

Darius Vâlcov, în arest la domiciliu

valcov.jpg

Vâlcov e acuzat de trafic de influență, infracțiune săvârșită pe vremea când era primarul Slatinei

 

Fostul ministru de finanțe, Darius Vâlcov, își va petrece următoarele 23 de zile duăp gratii, au decis judecătorii Instanței Supreme. Vâlcov e acuzat că a intervenit în procesul de atribuire a
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins propunerea procurorilor DNA de prelungire a restului preventiv în cazul lui Darius Vâlcov şi a hotărât ca acesta să fie cercetat în arest la domiciliu, decizia nefiind definitivă.

ICCJ a respins propunerea DNA şi a hotărât plasarea fostului primar al Slatinei şi ministru al Finanţelor în arest la domiciliu, însă decizia nu este definitivă. Astfel, Darius Vâlcov rămâne în arestul preventiv, până la o decizie definitivă de plasare a sa în arest la domiciliu sau de punere în libertate. Fostul ministru al Finanţelor Darius Vâlcov este arestat din 2 aprilie.

 

 

 
 
Loading...

Alte articole