Allen Coliban este noul primar al orașului Brașov, după ce senatorul USR l-a învins la alegerile locale din 27 septembrie pe George Scripcaru, care a fost primar timp de 16 ani. În spatele succesului o regăsim pe Nicoleta Cîrjan, căreia îi putem spune doamna de fier cu mănuși de catifea. Femeia care l-a făcut tată pe fostul Principe Nicolae a fost managerul de comunicare al lui Allen Coliban și s-a ocupat de campania electorală.


Nicoleta Cîrjan, tânăra din Brașov care s-a iubit cu nepotul regelui Mihai, fostul principe Nicolae, a fost implicată în campania politică a lui Allen Coliban, care a candidat din partea din partea USR-PLUS pentru fotoliul de primar la Brașov. Nicoleta a fost manager de comunicare în echipa lui Allen Coliban, noul primar al orașului Brașov. Aceasta și noul primar și-au savurat victoria încă de la primele ore ale dimineții, după numărătoarea paralelă a voturilor de la Brașov, de unde fostul primar George Scripcaru a fost înlăturat după 16 ani.

Nicoleta Cîrjan a scris pe pagina ei de Facebook că această campanie, de care s-a ocupat, rămâne cel mai important proiect de al ei de până acum!

allen-coliban.png

Nicoleta (stânga), alături de familia lui Allen Coliban

Mesajul Nicoletei Cârjan, la final de campanie

"Am fost manager de comunicare în această campanie electorală. Acum tragem linia, duminică vedem rezultatele. Indiferent de ele, eu o închei cu mulțumire. În primul rând, pentru că am reușit să legăm o echipă din oameni care nu au mai lucrat niciodată împreună, unii full-time, unii part-time, unii voluntar, unii veniți de la început, alții pe parcurs. Fără să ne întâlnim la birou! Am lucrat aproape exclusiv online. Apoi, pentru că alături de această echipă, în frunte cu Allen, am dus o campanie complexă în care am făcut foarte multe lucruri.
Probabil, cea mai mare mândrie pentru toată echipa vine din faptul că am reușit să finanțăm această campanie aproape în totalitate din donațîi! Acest lucru cred că este o premieră în România. Închei această campanie cu mulțumirea că am dat tot ce am putut, noi toți, și cu speranța că brașovenii au înțeles că meritul îi aparține lui Allen Coliban. Acest lider care știe să adune în jurul lui oameni de calitate, profesioniști, entuziaști care muncesc până la epuizare pentru a împlini viziunea pe care el o are", a scris Nicoleta pe Facebook, unde puteți găsi mesajul integral.

nicoleta-si-principele.jpg

nicoleta printul nicolae rege scandal
Nicoleta și Nicolae, pe vremea când erau fericiți împreună

Strănepoata regelui Mihai are aproape 5 anișori

Nicoleta Cîrjan este femeia care l-a făcut tată pentru prima dată pe fostul Principe Nicolae, după ce a avut o relație scurtă cu acesta. Fetița lor, Iris Anna va împlini 5 ani pe 9 februarie 2020. Nepotul Regelui Mihai I a recunoscut fetița abia după ce a făcut un test de paternitate. În curând, soția fostului Principe Nicolae, Alina Binder îl va face tată pentru a doua oară. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu doi ani, la Sinaia.

Cum s-au cunoscut Nicoleta Cîrjan şi Principele Nicolae 

Nicolae şi Nicoleta Cîrjan s-au cunoscut în 2015, când nepotul regelui Mihai a organizat un tur al României pe bicicletă pentru promovarea lecturii. Ar fi avut atunci o relaţie scurtă, din care a rezultat micuţa Iris. Cum fostul Principe nu a recunoscut iniţial copilul, cei doi părinţi au fost implicaţi într-un scandal de proporţii, care l-a costat pe Nicolae locul în familia regală. Astfel, în 2016, fără prea multe explicaţii, Casa Regală a României anunţa că Nicolae este exclus din succesiunea la tron şi îşi pierde titlurile dinastice.

Citește și:

Reacţia Nicoletei Cîrjan după ce fostul Principe Nicolae i-a recunoscut copilul

Ce destin o așteaptă pe fiica Principelui Nicolae

 

Loading...