Liceenii din Capitală susţin prima probă la simularea examenului de Bacalaureat

Ultima actualizare:

Este cel de-al doilea test de verificare a cunoştinţelor înaintea examenului din vară, prima testare având loc în 30 ianuarie – 1 februarie. Atunci, au fost susţinute probele la limba şi literature română, anunţă Mediafax.

Cea de-a doua etapă a simulării examenului de Bacalaureat începe, luni, 22 aprilie, cu proba la alegere. Apoi, în 24 aprilie este programată proba la limba şi literatura română, iar în 26 aprilie la matematică, respectiv istorie. Elevii de clasa a XII-a susţin probele între orele 11.00 şi 14.00.

Simularea va fi organizată astfel încât să fie cât mai apropiată de examenul care va avea loc în vară. Elevii vor fi aşezaţi în clase în ordine alfabetică, câte unul în bancă, iar sălile vor avea sisteme de supraveghere video. Subiectele vor cuprinde materia la zi studiată de elevi în clasa a XII-a, dar şi elemente recapitulative, din materia studiată începând cu clasa a IX-a. Modele de subiecte au fost afişate pe site-ul Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Prezenţa la prima etapă a simulării examenului de Bacalaureat din Capitală a fost de 83,9 la sută, probele la limba română şi matematică fiind susţinute de 26.631 de elevi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net