Liviu Dragnea, citat la DNA. E inculpat în dosarul Tel Drum

Ultima actualizare:

    Liviu Dragnea a ajuns vineri dimineața la DNAFoto: Arhivă/Inquam Photos
Liviu Dragnea a ajuns vineri dimineața la DNAFoto: Arhivă/Inquam Photos

Fostul lider PSD Liviu Dragnea este citat la DNA pentru a i se aduce la cunoștință calitatea de inculpat în dosarul Tel Drum. El a fost adus cu duba vineri dimineața de la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat de un an, după condamnarea într-un alt dosar, cel al angajărilor fictive de la DGAPSC Teleorman.

În dosarul Tel Drum, deschis în 2016, Liviu Dragnea este acuzat că a fraudat fonduri europene și guvernamentale. Astăzi i se aduce la cunoștință că din suspect devine inculpat, alături de alte 8-10 persoane. El este acuzat că ar fi ajutat firma Tel Drum să primească în mod ilegal bani din fonduri europene. Fostul lider PSD a vorbit despre acest caz în interviul acordat joi din spatele gratiilor, prin skype, fostei sale consiliere Anca Alexandrescu. „Sunt citat la DNA în dosarul cu Tel Drum care brusc, după 3 ani, este pus din nou pe tapet, cu puţin timp înainte de campania electorală. Să se discute despre acest dosar în care, şi dacă mă întrebi de ce sunt acuzat, sincer nu ştiu. Era vorba despre două drumuri făcute cu fonduri europene. Drumurile există. Eu sunt acuzat că în timpul mandatului meu s-au făcut două drumuri importante pentru acel județ”, a declarat Dragnea.

Liviu Dragnea, citat la DNA în dosarul Tel Drum: „Sigur o să fiu folosit”

El se consideră nevinovat și susține că acum este doar „folosit” în contextul campaniei electorale: „Pe citaţie scrie că mă cheamă să-mi aducă la cunoştinţă calitatea de inculpat. Sigur o să fiu folosit, e străvezie strategia, e limpede. Nu s-a operat demult în dosarul ăsta”.

Despre interviul acordat joi din închisoare, în care a declarat toate aceste lucruri, Administrația Penitenciarelor spune că nu a fost aprobat. Potrivit news.ro, aprobarea acordată Ancăi Alexandrescu se referea doar la o comunicare online, nu la un interviu, deoarece de la instaurarea stării de urgență nu s-a mai aprobat niciun interviu cu vreun deținut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net