Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunțat, joi, 25 martie, că a fost găsită soluția pentru a opri petrecerile din localurile care ignoră reguluile anti-COVID. Alin Stoica a anunțat că a fost găsit cadrul legal astfel încât activitatea să fie suspendată în cazul restaurantelor care sunt amendate în repetate rânduri, fără să mai fie necesară modificarae legii, așa cum declarase ministrul de interne. Prefectul nu a preciza însă care este această prevedere.


Alin Stoica a anunțat, la DigiFm, că a fost găsit cadrul legal astfel încât activitatea să fie suspendată în cazul restaurantelor care sunt amendate în repetate rânduri, fără să mai fie necesară modificarae legii, așa cum declarase ministrul de interne. Prefectul nu a preciza însă care este această prevedere.

Am colaborat bine cu instituțiile din MS, INSP, am convenit că e cadrul legal. Vor fi controale care se vor desfășura în comun poliție – Inspecția Sanitară – și se va lua măsura suspendării activității agenților economici care nu se conformează”, a explicat Alin Stoica.

„Există o lege care să permită să le suspendăm activitatea. Asta se poate întâmpla de azi. Activitatea de control vizează deja agenții economic despre care știm deja că nu s-au conformat și care au antecedente”, a adăugat acesta. 

 
 
Loading...