Locatarii unui bloc vechi din Constanţa au transformat subsolul imobilului într-un spaţiu de recreere. Oamenii au pictat pereţii cu peisaje şi vor să amenajeze o sală de fitness. Blocul este supravegheat video şi la ghena de gunoi.


Locatarii unui bloc din Constanţa, din cartierul KM 4-5, au reuşit să transforme subsolul imobilului într-un spaţiu curat, cu pereţi pictaţi şi boxe ordonate, scrie adevarul.ro. Oamenii vor să amenajeze şi-o sală de fitness la subsol, cu mochetă pe jos.


Au pictat pereţii subsolului și își fac sală de fitness

Primăria Constanţa i-a dat drept exemplu pe membrii Asociaţiei de proprietari C1 de la blocul C1 de pe Strada Prelungirea Liliacului.

locatarii_unui_bloc_din_constanta_au_amenajat_subsolul_ca_spatiu_de_recreere.jpg

locatarii_unui_bloc_au_amenajat_subsolul_ca_spatiu_de_recreere_sursa_primaria_constanta
Oamenii au pictat pereţii cu peisaje şi vor să amenajeze o sală de fitness. Blocul este supravegheat video şi la ghena de gunoi
FOTO: adevarul.ro

”Zicala se potriveşte perfect în cazul unor constănţeni, locatari ai unui bloc din cartierul Km 4-5.  După ce au schimbat toate conductele de apă din imobil, au refăcut instalaţia electrică şi au curăţat camerele de evacuare a gunoiului menajer, oamenii s-au gândit să transforme şi subsolul. Au strâns câţiva bani şi lucruri pe care vecinii nu le mai foloseau şi au reorganizat spaţiul de la subsol.

Pereţii au fost pictaţi cu peisaje prietenoase, uşile de la boxe au fost înlocuite iar unii dintre ei şi le-au transformat în camere de petrecere a timpului liber, dar şi pentru depozitarea conservelor, murăturilor şi damigenelor cu vin.

Şi asta nu e tot! Imobilul a fost dotat cu camere de supraveghere video, inclusiv la ghena de gunoi, iar oamenii plănuiesc acum să continue lucrările de reamenajare şi să acopere betonul din subsol cu mochetă pentru amenajarea unei săli de fitness pentru locatarii din bloc“, a anunţat municipalitatea, citată de adevarul.ro.

Citește și:

Au pictat un perete de 500 mp. Este cea mai mare pictură murală din România

Ce colorată este Capitala!

 
 
Loading...