Lorin Fortuna a murit. Revoluționarul avea 68 de ani

Ultima actualizare:

    Lorin Fortuna a murit la 68 de aniFoto: captură video
Lorin Fortuna a murit la 68 de aniFoto: captură video

Revoluționarul Lorin Fortuna a murit vineri, 25 noiembrie, la vârsta de 68 de ani. Decesul a survenit la Spitalul Județean din Timișoara, acolo unde era internat din 21 noiembrie.

Lorin Fortuna a fost supus unei operații, după ce s-a prezentat la spital cu ulcer perforat, anunță Adevărul. Starea lui s-a înrăutățit, a intrat în comă și patru zile mai târziu a decedat.

Lorin Ioan Fortuna a fost președintele Frontului Democratic Român și unul din liderii revoluționari din Timișoara. A fost cadru de conducere al Partidului Comunist Român. În 20 decembrie 1989 a fost inițiatorul acțiunii prin care s-a înființat Frontul Democratic Român, devenind președinte al acestei formațiuni politice, de tip front, constituită în condiții de ilegalitate. A fost președintele Consiliului Județean Timiș al Frontului Salvării Naționale de la 23 decembrie 1989 la 12 ianuarie 1990, când a fost forțat să-și dea demisia.

Era un invitat obișnuit al OTV-ului

Anii 2000 au fost marcați de televiziunile lui Dan Diaconescu: OTV și DDTV, iar proprietarul  și moderatorul emisiunilor și-a găsit în Lorin Fortună un invitat devenit aproape permanent. Partea ezoteric, sfârșitul lumii, șerpilienii și previziunile erau subiectele lui preferate, iar cele două televiziuni i-au oferit spațiul propice de desfășurare. Făcea rugăciuni pentru personalități în viață și decedate, realizând "exorcizări în direct" sau blesteme. Conform lui Fortuna, oamenii buni ca el sunt gorilieni, iar cei care sunt contra lui sunt specii malefice, numite tarantulieni.

Într-un interviu acordat Kamikaze, Lorin a recunoscut că a venit cu bani de acasă pentru a-și susține cei patru ani de emisiuni. "Am tocat două moșteniri", a spus acesta în 2014

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net