Magdalena Șerban nu recunoaște crima: «A spus că imaginile sunt fabricate»

Ultima actualizare:

    Magdaena Șerban a văzut imaginile surprinse de camera video de la metrou DristorFoto: Captură video
Magdaena Șerban a văzut imaginile surprinse de camera video de la metrou DristorFoto: Captură video

Magdalena Șerban a îngrozit o lume întreagă cu fapta pe care a comis-o pe 12 decembrie. A împins o tânără de 25 de ani sub roțile trenului și, atunci când aceasta a încercat să se salveze, a lovit-o brutal cu picioarele în cap. Magdalena a fost arestată și pusă sub acuzația de omor și tenativă de omor, iar pe 20 decembrie a văzut pentru prima dată imaginile înfiorătoare surprinse de camera video de la metrou.

Avocata Mgdalenei Șerban a povestit că femeia a văzut pentru prima dată imaginile surpinse de camera video aflată în incinta stației de metrou de la Dristor, acolo unde Magdalena a trimis-, cu sânge rece la moarte,pe o tânără nevinovată. Avocata a adăugat că pe parcursul audierilor Magdalena s-a dovedit a fi incoerentă, făcând referire la anumite acte medicale și dând de înțeles că fratele ei este tutorele ei.  A precizat că în momentul în care autoarea crimei a văzut înregistrarea video a avut o reacție de negare și de spaimă. Magdalena a susținut cu tărie că imaginile sun fabricate și refuză să creadă că Alina Ciucu  a decedat. "A avut o reacţie de ţipăt, urlete, a spus că imaginile sunt fabricate, a mers pe negaţie“, a spus avocata Magdalenei Şerban, potrivit Adevărul. Criminala de la metrou a mai adăugat că o cunoaște personal pe tânăra ucisă. 

Conform spuselor rudelor, Magdalena Șerban a fost internată într-o cinică de psihiatrie din Madrid , unde a primit tratament pentru o depresie severă cu care fusese diagnosticată . „Fata mea a plecat din Craiova în 2008, în Spania, iar acolo a păţit ceva groaznic. O traumă, ceva, de atunci s-a îmbolnăvit. A vrut să facă greva foamei ca să moară. N-a vrut să mai trăiască. Nu a vrut să meargă la spital şi au luat-o cu forţa. N-a vrut să mai audă de noi. Nu ne băga în seamă, nu voia să vorbească cu noi. N-a vrut să stea de vorbă cu nimeni din tot neamul. Fata a stat 4 luni internată la spitalul de psihiatrie din Madrid. Tatăl ei a stat doi ani acolo cu ea. Tatăl a sperat că îşi va continua tratamentul. Acum o lună a venit în Craiova, depunea plângeri peste tot. Am anunţat poliţia, Salvarea, n-a vrut nimeni s-o ia, ni s-a spus că nu e un pericol“, a relatat mama Magdaleni Șerban. Pe de altă parte, Magdalena a fost supusă unei expertize atunci când a solicitat să primească un loc în cadrul Complexului de Servicii Sociale pentru adulți "Sfântul Ioan" din Sectorul 3, iar medicul nu a constatat nimic altceva, exceptând o stare de apatie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net