«Mai bine mă călugăresc decât să dansez în club de noapte în Anglia»

Ultima actualizare:

    Georgiana Radu, fotomodel în cadrul Click! Models –  Fata de la Pagina 3,  a stârnit admiraţia tuturor  cititorilor Click!
Georgiana Radu, fotomodel în cadrul Click! Models – Fata de la Pagina 3, a stârnit admiraţia tuturor cititorilor Click!

„Românii şi bulgarii nu sunt bine veniţi în Anglia, dar româncele pot face striptease că le aşteptăm", titra în ediţia electronică publicaţia britanică Daily Star. Oferta pare mai mult decât promiţătoare: 8.000 de locuri de muncă în cluburi de noapte, cu un salariu de 550 de lire sterline (2.950 lei) pe lună şi 6.600 de lire (35.815 lei) pe an. Însă lucrurile nu stau deloc aşa.

Pentru a înţelege exodul de pe piaţa muncii de care vorbesc britanicii care ne vor toate fetele frumoase, am contactat-o pe Georgiana Radu, de profesie fotomodel în cadrul Click! Models. "Fata cu sânii perfecţi" nu a fost deloc impresionată de promisiunile britanicilor şi de cele 8.000 de locuri de muncă în cluburi de noapte britanice din zone centrale din Birmingham, Leicester, Aberdeen şi Londra.

"Ştiu că la prima vedere sună tentant, dar nu mă tentează nici în ruptul capului să dansez în cluburi de noapte. Am auzit nenumărate poveşti de la prietene care au fost şi li s-au promis 200 de lire sterline pe seară, ca animatoare şi după un contract de trei luni s-au întors în ţară cu doar 3.000 de lire sterline. Am înţeles că programul e de 5 ore pe seară începând de la ora 23.00 şi de obicei se promite cazarea, însă nu este asigurată. Nu cred în promisiunile englezilor, mai bine mă călugăresc decât să dansez în cluburile lor de noapte", a încheiat într-un ton simpatic Georgi.

Conform publicaţiei britanice "fetele pot câştiga până la 10.000 de lire sterline (54.265 lei) pe an, trebuie să plătească patronilor de club 80 de lire sterline (435 lei) pe săptămână pentru că dansează în localul lor şi păstrează doar 65% din bacşişuri. Chiria în Londra pleacă de la 350 de lire sterline (1.900 lei) şi poate ajunge la 550 de lire sterline (2.985 lei).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net