Mama lui Florin Iordache: „Nu trebuia să fie ministru, sunt destule locuri de muncă!”

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Florin Iordache, ministrul Justiției, s-a făcut remarcat marți seară, 31 ianuarie, atunci când a anunțat adoptarea OUG 13 prin care se modifică pedepsele pentru anumite fapte penale, printre care și abuzul în serviciu, dar și o serie de proceduri ce privesc denunțul.

Anunțat la ceas de seară, actul normativ a stârnit furia a sute de mii de cetățeni care, 3 zile la rând, au luat cu asalt piețele din cele mai importante orașe ale țării pentru a protesta, simțind că Guvernul a comis un abuz. Mai mult, Iordache s-a transformat în subiect de bășcălie după ce, în conferința de presă în care a anunțat ordonanța, a rostit de 26 de ori „altă întrebare” pentru a-i grăbi pe jurnaliști. 

Jurnaliștii de la România Liberă au stat de vorbă cu mama lui Florin Iordache, care trăiește în Caracal, pentru a afla ce părere are despre fiul ei. „Nu trebuia să ajungă ministru. Eu i-am zis să nu accepte, dar nu l-au lăsat ăia de acolo. Domnule, eu mi-am crescut copilul așa de frumos și de cinstit…dar nu vezi ce este în jurul nostru? I-am zis să nu se bage între câini. Îi trebuie liniște și lui, să muncească în mod cinstit, că sunt locuri de muncă. Nu vezi, faci bine și zice că faci rău”, a spus mama ministrului Justiției. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net