S-a râs cu lacrimi timp de cinci ore, aseară, la Arenele Romane din Capitală. Cei mai cunoscuţi comedianţi s-au întrecut în glume la spectacolul “StandUP Olympics”. Printre cei care i-au amuzat pe cei 4.000 de spectatori se numără: Micutzu, Dan Badea, Bordea, George Tănase şi Ana Maria Caliţa, ultimii doi fiind cunoscuţi mai ales pentru apariţiile de la emisiunea iUmor.


Festivalul de comedie, care se întinde pe două zile, a debutat aseară la ora 19.30 şi s-a terminat după miezul nopţii. Aproape 4.000 de spectatori au participat la cel mai mare spectacol de stand-up din România.

Două zile de «stand up» la Arenele Romane

Vor fi 10 ore de cele mai bune show-uri de stand up comedy, cu artişti de senzaţie: Micutzu, Dan Badea, Bordea, Teo, Vio, Costel, Cosmin Natanticu, Nelu Cortea, Sorin Pârcalab, Radu Bucălae, Teodora, Andrei Ciobanu, George Tănase, Mincu, Mane Voicu, Alex Mocanu, dar și câștigătoarele ultimelor două ediții de iUmor, Maria Popovici și Ana Maria Caliță. Fiecare zi de spectacol începe la ora 19.30. Preţul unui abonament este de 145, 175 sau 215 lei. 

Cros în 10 oraşe pentru bolnavii de epilepsie

Luna aceasta este programat cel mai mare cros dedicat pacienţilor cu epilepsie. În mai multe oraşe ale ţării, pasionaţii de sport şi de sănătate, cărora li se vor alătura medici, asistenţi şi farmacişti, vor alerga pe o distanţă de 5 kilometri. Scopul acestei acţiuni este strângerea de fonduri necesare înfiinţării de noi Centre de Epilepsie şi Monitorizare EEG în diferite zone ale ţării. Astfel, după ce la 26 mai s-a alergat la Timişoara, ieri la Alba Iulia, Bacău, Baia Mare, Braşov, Sibiu şi Târgu Mureş, un mare cros este programat săptămâna viitoare la Bucureşti. Întâlnirea are loc sâmbătă, 9 iunie, în Parcul Herăstrău, la 10 dimineaţa. Taxa de participare este de 70 de lei, în care sunt incluse tricou personalizat, apă, gustări energizante şi servicii medicale. Alte crosuri sunt programate la 16 iunie în Craiova şi Cluj-Napoca.

Dan Helciug cântă din repertoriul Queen

Sâmbătă, 9 iunie, Dan Helciug încinge atmosfera alături de trupa sa, în Club Quantic din Bucureşti. Concertul „My Queen by Dan Helciug” înseamnă o seară cu muzică bună din repertoriul trupei Queen, interpretate de Helciug şi de trupa sa. Biletele costă 35 de lei de pe site-urile de bilete, sau 50 de lei în ziua concertului. Dan Helciug este un actor, muzician, compozitor, textier şi prezentator TV, cunoscut în special ca lider vocal al trupei Spitalul de Urgenţă.

 

ana_maria_calita_stand_up_olympics_7_iune_2017.jpg

ana maria calita stand up arenele romane
Ana Maria Caliţa este câştigătoarea celui de-al patrulea sezon „iUmor“
foto: Petru Ivu
 

“StandUP Olympics” a reunit pe scenă cei mai buni actori de stand-up comedy din ţară. Show-ul a fost deschis de George Tănase, unul dintre finaliştii iUmor. Nelu Cortea, Teodora Nedelcu şi Ana Maria Caliţa au încălzit atmosfera cu câteva glume bune, iar cele mai aşteptate reprezentaţii au fost cele ale lui Micutzu, Dan Badea, Bordea şi Natanticu. N-au lipsit glumele cu tentă sexuală, cele despre moldoveni şi soacre, cele despre relaţii, iar din zona politică au fost luaţi la ţintă Viorica Dăncilă, Liviu Dragnea, Ion Iliescu şi Victor Ciorbea.

micutzu_stand_up_olympics_7_iune_2017.jpg

micutzu stand up arenele romane
Micutzu este unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România
foto: Petru Ivu

 

Show-ul continuă şi în seara aceasta la Arenele Romane. Pe scenă vor urca Vio, Teo, Costel, Maria Popovici, Alex Mocanu, Andrei Ciobanu, Sorin Pârcalab şi Mincu. Biletele costă între 79 şi 149 de lei şi pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor Flanco, Orange, Vodafone Şi online, pe iabilet.ro.

Vezi aici momentul de stand-up cu care Dan Badea a deschis finala iUmor

Loading...