Marcel Ciolacu, discurs populist la învestirea Guvernului Ciucă

Ultima actualizare:

    Marcel Ciolacu a promis că românii vor avea un nivel de trai mult mai ridicat
Marcel Ciolacu a promis că românii vor avea un nivel de trai mult mai ridicat

Marcel Ciolacu, liderul PSD și președintele camerei deputaților a susținut un discurs în Parlament, în cadrul ședinței de învestire a Guvernului Ciucă. Iată cele mai importante declarații.

Marcel Ciolacu, cele mai importante declarații 

Iată cele mai importante declarații ale lui Marcel Ciolacu, declarații susținute în ședința de învestire a Guvernului Ciucă. 

„PSD este cel mai responsabil și mai stabil partid din România”

„PSD nu fuge niciodată de responsabilitate”

„Am propus oameni cu experiență politică și administrativă. Am venit cu profesioniști care au performat în mediul privat. Am venit cu medici de excepție. Nu este timp de experimente. Trebuie să aplicăm măsurile PSD încă din prima zi!”

„PSD știe să guverneze”

„Le mulțumesc tuturor miniștrilor PSD pentru că au acceptat această provocare grea. Și îi rog să fie alături de români în fiecare decizie luată!”

„Eu cred că România are nevoie de un nou drum. Un drum în care statul are grijă de cetățenii săi, mai ales de cei mai vulnerabili. Un drum în care munca este încurajată și răsplătită. Un drum în care familiile cu copii sunt ajutate. Un drum care să aducă beneficii tuturor, indiferent că sunt la stat sau la privat”

„În pandemie, cei bogați s-au îmbogățit și mai mult, iar statul și-a pierdut simțul responsabilității față de oamenii care muncesc din greu, față de pensionari, față de familiile cu copii și firmele românești. Acest lucru trebuie să se schimbe”.

„PSD intră la guvernare pentru a le fi alături celor care au luptat singuri până acum: bărbați și femei, mame și tați, părinți și bunici”

Mulți români duc o luptă dură cu greutățile în fiecare zi. Multora le este din ce în ce mai greu să plătească facturile, mâncarea, benzina sau medicamentele.

România trăiește în sărăcie, foame și frig. S-a scumpit tot ce se putea scumpi. Avem o inflație record și venituri înghețate pentru oameni.

„Dar acum avem datoria să stopăm prăbușirea nivelului de trai!

PSD va pune în aplicare din prima lună de guvernare pachetul social!

Vom crește alocațiile, pensiile, salariul minim și indemnizațiile persoanelor cu handicap. În plus, pensionarii cu cele mai mici pensii vor primi un ajutor pentru a-și plăti facturile în această iarnă.

Marcel Ciolacu: „Vom aduce mai mulți bani în buzunarele românilor”

Și vă spun sincer: m-am săturat să aud că mereu NU sunt bani pentru oameni.

„Vom aduce mai mulți bani la buget, dar și în buzunarele oamenilor.

PSD a guvernat întotdeauna pentru oameni! Și așa va fi în continuare!

„Acest guvern trebuie să protejeze- în sfârșit- viața cetățenilor săi.

A fost prea multă suferință în România în această perioadă. Am pierdut prea multe persoane dragi. Am pierdut frați și surori, am pierdut părinți și bunici, am pierdut chiar și copii și tineri cu tot viitorul în față. Mult prea mulți!

Acest lucru este inadmisibil! Iar aici statul are o mare parte din vină.

„Nu vă voi minți niciodată că am învins pandemia. Nu putem face asta. Și în niciun caz, singuri! Doar împreună – într-un parteneriat real, putem să depășim acest moment greu și să ținem lucrurile sub control.

Trebuie să dărâmăm zidul de ură care s-a înălțat între vaccinați și nevaccinați. Nu există români buni și mai puțini buni. Toți suntem români. Și toți vrem să ne luăm viețile înapoi!

De aceea, măsurile sanitare trebuie să fie luate și comunicate doar de profesioniștii în sănătate. Politicienii trebuie să facă un pas în spate.

„Nu trebuie să luăm măsuri aberante, ci măsuri de bun-simț. Iar aici mă gândesc inclusiv la soluțiile pentru a ține școlile deschise, astfel încât copiii să aibă acces la educație în siguranță.

Dincolo de asta, nu uităm că România a fost total nepregătită pentru valul 4.

„Trei măsuri vor fi esențiale: accesul la medicamente virale, testarea extinsă și o nouă campanie de vaccinare.

Spitalele nu mai trebuie sufocate doar cu bolnavi COVID, pentru că și pacienții cronici trebuie să aibă acces la tratament.

Vreau ca în această guvernare fiecare român să aibă acces la sănătate!

„Am venit la guvernare pentru a fi alături de firmele românești și de antreprenorii români! Trebuie ca firmele să rămână deschise și oamenii să muncească.

”Cumpără românește” va fi conceptul către care vom orienta economia.

„Îi vom sprijini cu toată forța pe cei care produc în România”

„Vreau ca această guvernare să fie un partener sincer și serios pentru mediul de afaceri, indiferent că vorbim de afacerile mici sau de marile corporații.

„La fel cum Agricultura va fi unul dintre motoarele de creștere economică”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net