Maria Băsescu, cea mai mândră bunică! Cum se pozează cu fiul Ioanei

Ultima actualizare:

    Maria și Traian Băsescu au trei nepoți de la cele două fiice, Ioana și Elenafoto: Mediafax
Maria și Traian Băsescu au trei nepoți de la cele două fiice, Ioana și Elenafoto: Mediafax

Maria Băsescu este cea mai mândră bunică! Cu doi nepoți și o nepoată, soția fostului președinte Traian Băsescu nu-și mai încape în piele de fericire, iar starea de spirit i se citește pe chip. Zilele trecute, Maria Băsescu a fost surprinsă de fotoreporterii Click! în fața notariatului fiicei mai mari, Ioana, cu nepoțelul Radu, care va împlini în curând un an.

Ioana Băsescu (38 de ani) a revenit repede la muncă, după ce a născut, iar Răducu, fiul ei, este o prezență obișnuită în notariatul în care lucrează fiica cea mare a fostului președinte al României. Prin urmare, dacă vrea să se joace cu nepoțelul, bunica Maria trebuie să-i facă o vizită fiicei sale la serviciu.

Zilele trecute, Maria Băsescu a fost surprinsă de fotorepoerterii Click! cu Răducu, toată numai un zâmbet, în curtea conacului boieresc în care își are sediul notariatul Ioanei Băsescu. Îmbrăcată lejer, cu pantaloni negri, cizme de călărie și o jachetă matlasată, cambrată, albastru-cerneală, soția lui Traian Băsescu nu-și mai lua ochii de la nepoțelul de aproape un an.

Ioana Băsescu nu a rezistat și i-a făcut câteva poze cu telefonul mamei sale. Imediat după aceea, cele două le-au privit amuzate. În tot acest timp, Răducu le privea curios, de sub căciulița tricotată, cu model aviator.

Ioana Băsescu a născut în 2014, la mijlocul lunii noiembrie, un băiețel de 3,4 kg, perfect sănătos și foarte mâncăcios, la maternitatea Filantropia din București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net