Marian Godină a stârnit din nou opinia publică după ce a publicat pe Facebook niște imagini video în care un jandarm a lovit cu pumnul un bătrân, la protestul din 20 ianuarie. Polițistul brașovean a revenit apoi, după ce a identificat jandarmul care a avut un comportament neconform.


Marian Godină a publicat pe rețeaua de socializare o altă imagine cu jandarmul respectiv, dar într-o cu totul altă postură, dintr-un moment în care-l proteja pe Liviu Dragnea, de mulțime și de jurnaliști.

„Mi se pare mie sau ăsta e același jandarm care aseară împărțea pumni? Glumesc, nu mi se pare, chiar el e. Hmmm, dar ce protectiv și calm e de data asta”, a scris Godină pe contul său de Facebook.

dragnea_cu_jandarm.jpg

jandarm dragnea
El este jandarmul care a lovit cu pumnul, de mai multe ori, un protestatari vârstnic
Foto: Facebook/Marian Godină

"Aseară l-am văzut pe colegul nostru jandarm, dând cu pumnul în stânga și dreapta, chiar și într-un bătrân care i-ar fi putut fi tată. Normal că m-am indignat și că am postat. Și știți ce e frumos? Că-s perfect liber, nu sunt dator nimănui să scriu ce mi se spune, scriu exact ce am în cap și îmi asum asta. Pot să laud, dar să și critic, iar dacă v-ați supărat și acum ați pune mâna pe mine, ați simți că nu-mi pasă", a mai adăugat polițistul.

 
 
Loading...