Mario Iorgulescu a ieșit pozitiv la cocaină! Fiul președintelui LPF era beat și drogat atunci când a provocat accidentul

Ultima actualizare:

    Mario Iorgulescu se află în stare gravă la spital, dar a ieșit din comăFoto: Arhiva personală
Mario Iorgulescu se află în stare gravă la spital, dar a ieșit din comăFoto: Arhiva personală

Noi detalii cutremurătoare au ieșit la iveală, cu privire la accidentul provocat de Mario Iorgulescu în urmă cu câteva zile, care s-a soldat cu moartea unui tânăr de 24 de ani. Fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu, avea 1,96 la mie alcool în sânge în momentu tragediei. În plus, el a ieșit pozitiv la cocaină. Acestea sunt informaţii preliminare, raportul legiştilor nefiind încă finalizat.

În tragedia provocată de Mario Iorgulescu a murit Dani Viscol, tatăl a unei fetițe de 7 ani și a unui băiețel de doar 4 luni. Tânărul se întorcea de la un priveghi și circula regulamentar, în noaptea accidentului. Conform probelor recoltate, fiul președintelul LPF era beat și drogat când s-a urcat la volanul bolidului marca Aston Martin, potrivit observator.tv. Acesta are deja deschis e numele său un dosar penal pentru ucidere din culpă. În prezent, se află internat la Spitalul Elias, la Terapia Intensivă. Mario Iorgulescu este în continuare inconștient, intubat și ventilat mecanic.

Accidentul provocat de Mario Iorgulescu a avut loc la 3 dimineața

Brigada Rutieră a Capitalei a anunțat că în jurul orei 03.00, un șofer în vârstă de 24 ani (Mario Iorgulescu n.r), care se deplasa pe Șoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens și s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani. După impactul extrem de violent, ambele mașini au ieșit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc. În accident a murit șoferul din cel de-al doilea autoturism. Mașina la volanul căreia se afla Mario Iorgulescu era marca Aston Martin.

Reacția familiei lui Mario Iorgulescu

Părinții lui Mario Iorgulescu, Gino și Gabriela, au avut prima reacție publică după accidentul tragic în care a fost implicat fiul lor. Cei doi au dat un comunicat de presă comun, duminică (8 septembrie). 

„Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario.

Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital.

Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie.

Gabriela si Gino Iorgulescu”, se arată în comunicatul emis de familia Iorgulescu.

Citește și

Dani Vicol, băiatul ucis de Mario Iorgulescu, înmormântat lângă sora sa

Unchiul tânărului mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu: «Părinții își doresc să moară acum! Au mai pierdut un copil»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net