Mascații sunt pregătiți să intre cu forța în primăria Pitești

Ultima actualizare:

    Mascații au luat cu asalt primăria din Pitești
Mascații au luat cu asalt primăria din Pitești

Mascații au descins în această dimineață la primăria din Pitești unde vor avea loc percheziții. Este vorba de un dosar penal care vizează infracțiuni de corupție, în care este suspectat primarul Tudor Pendiuc și alți funcționari.

Surse informate spun că s-a luat mită un million de euro, în primăria Pitești. Este suspectat și primarul Tudor Pendiuc.

Primarul orașului Pitești, Tudor Pendiuc, este suspectat că a luat mită un milion de euro
Primarul orașului Pitești, Tudor Pendiuc, este suspectat că a luat mită un milion de euro

Potrivit unui comunicat DNA, este vorba de un dosar penal care vizează suspiciuni de săvârșire, în perioada 2007 - 2014, a unor infracțiuni de corupţie și asimilate celor de corupție.

În cursul zilei de 06 noiembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate 18 percheziții domiciliare în locații situate în municipiile București, Pitești și localități învecinate acestora, informează realitatea.net.

Comunicatul DNA

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secţia de combatere a infracțiunilor conexe infracţiunilor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni de săvârșire, în perioada 2007 - 2014, a unor infracțiuni de corupţie și asimilate celor de corupție.

În cursul zilei de 06 noiembrie 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate 18 percheziții domiciliare în locații situate în municipiile București, Pitești și localități învecinate acestora, dintre care una este sediul unei instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net