Medicul Sorin Ianceu, la control medical la Cluj din cauza unor dureri la spate şi la un picior

Ultima actualizare:

    Dr. Sorin Ianceu va  fi supus, săptămâna  viitoare, unei  intervenţii  chirurgicale (Foto: Florina Pop)
Dr. Sorin Ianceu va fi supus, săptămâna viitoare, unei intervenţii chirurgicale (Foto: Florina Pop)

Medicul Sorin Ianceu, rănit în urma accidentului aviatic din Munţii Apuseni, a venit, luni, la un control medical la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Cluj-Napoca, de unde a fost externat săptămâna trecută, potrivit Mediafax. El acuză dureri la spate şi la un picior.

Medicul Sorin Ianceu, de la Spitalul Municipal din Beiuş, a ajuns luni dimineaţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj, cu o maşină particulară, el spunând, la intrarea în unitatea medicală, că este în recuperare şi că încă are dureri.

"Sunt în recuperare, dar mă dor spatele şi piciorul, am venit la control", a spus Ianceu. Întrebat dacă a fost chemat de medicii clujeni la control, Sorin Ianceu a precizat că "este un control prestabilit".

În urma accidentului aviatic produs în 20 ianuarie în Munţii Apuseni, într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba, şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion. În accident au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sfânta Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş.

Echipa medicală din avion mergea de la Bucureşti la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral.

Epava avionului şi victimele au fost găsite de trei localnici, după căutări care au durat aproximativ cinci ore şi la care au participat pompieri salvatori, jandarmi montani, poliţişti, salvamontişti, angajaţi ai Parcului Naţional Munţii Apuseni şi localnici.

Pilotul Adrian Iovan a fost găsit încarcerat, iar studenta era în stop cardio-respirator, cu hipotermie severă, nemaiputând fi salvată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net