Mesaje de 1 Aprilie pentru prieteni, familie și iubită. Ce să le transmiți de Ziua Păcălelilor

Ultima actualizare:

    De ziua Păcălelilor cel mai mult se distrează și se amuză cei mici
De ziua Păcălelilor cel mai mult se distrează și se amuză cei mici

Mesaje de 1 Aprilie poți trimite prietenilor apropiați și rudelor care au simțul umorului și care s-ar amuza după ce le-ar citi. Evită însă glumele și farsele dacă știi că nu vor fi apreciate. Ca să nu superi pe nimeni. Iată câteva idei din care să te inspiri de Ziua Păcălelilor!

Mesaje de 1 Aprilie pentru iubita ta

Ştiam ca îţi doreşti o maşina nouă, așa că … ai primit-o de 1 Aprilie.

De-a lungul vieţii, când te trezeşti dimineaţa şi nu vezi pe nimeni, vino la mine, voi fi alături pentru a te ține de mână și… a te duce la oftalmolog!

Cu ce ți-am greșit ? Ce nu ți-a convenit la mine ? De ce te porți așa ? Chiar nu mai însemn nimic pentru tine ? Scuze, dar acesta este un mesaj de 1 aprilie pentru pisica mea! Crezi că o voi păcăli?”

Iubito, am fugit de acasă…. Nu mai puteam suporta tortura de a fi departe de tine. Am fugit…. Acum sunt tot numai al tău. Vom sta la tine. Tu o sa te duci la serviciu. O sa îți mai iei încă o slujbă… Eu o să stau acasă și o sa cos, o sa speli, o sa gătesc, o să am grijă de cei 5 copii pe care o să-i facem și vom fi fericiți. Ai sa vezi… Toată viața am să te păcălesc de 1 Aprilie…”.

Mesaje de 1 Aprilie pentru iubitul tău 

Iubitule, m-a sunat mama … S-a săturat de stat singură și vrea să vină la noi. Nu stă mult … câteva luni doar. Oricum ţie îţi place sa dormi pe jos. Te sărut. Vorbim mai multe când vii acasă.

Iubitul meu drag, doresc să-ți dau o veste: SUNT ÎNSĂRCINATĂ cu noi atributii la servici. Sper să-mi dea și mărire de salariu !

Am auzit la știri ca a fost găsit un bărbat la grădina zoologică dezbrăcat, foarte urât, cu spume la gură și imediat m-am gândit să te întreb dacă ești bine ! Aștept răspuns !

Ești frumos, inteligent, sexy, excelent la pat, o adevărată vedetă în societate, știi să te joci cu femeile pe degete, știi să spui bancuri și să fii interesant, eşti tot ce-și poate dori o femeie. Dar nu uita ca azi e 1 aprilie. Te-am păcălit!

Sunt singură pe întuneric și mi-e frică de mor. Te rog frumos, sună-mă să-ți aud vocea și să știu că de fapt BABAU nu e aici în cameră.

SMS-uri pentru prieteni 

Bună, sunt Ioana, noua asistentă a domnului director. Dom’ Director m-a rugat să-ți comunic că nu mai are nevoie de serviciile tale. Îi pare rău că nu a putut să îți spună el asta, dar este foarte ocupat aşa cum bine ştii. Îmi pare rău și aș vrea să știi că nu este nimic personal. Sunt sigură că o sa te descurci. Pa.

Pentru că eşti unul dintre prietenii mei buni îţi trimit şi ţie acest mesaj să te anunţ că mâine mă mut în Canada alături de alte neamuri ale mele. Dacă doreşti, săptămâna asta ne putem întâlni pentru a ne lua la revedere

Hei, ştii care este cea mai bună zi să agăţi o fata? 1 aprilie .. Și știi de ce? Dacă acceptă, atunci ai noroc, dacă nu, îi zici că e păcăleală de 1 aprilie.

Dacă cineva astăzi te laudă pentru norocul tău, felul de a fi, stil și atitudine, nu-l băga în seamă; cum îndrăzneşte să te păcălească înainte de 1 aprilie?

Cineva îţi simte lipsa, cineva are nevoie de tine, cineva îşi face griji pentru tine… Ghici cine? Maimuţa de la ZOO.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net