Niculae Scriba (62 de ani) și-a asigurat medicamentele pe două luni, grație premiului de 300 de lei câștigat la Click!MANIA. Bucureșteanul, care a lucrat mai bine de 35 de ani ca lăcătuș mecanic, s-a ales cu o pensie minusculă.


„Cu banii de la Click! mi-am asigurat medicamentele pentru două luni. E un sentiment plăcut să primești ceva după o viață în câmpul muncii, în care ai tot dat”, ne spune cu înțelepciune cititorul nostru.

Cumpără ziarul Click! de cinci ani, zilnic, și are câteva rubrici preferate. „Încep cu rubrica domnului Stanca, un om citit și savuros, apoi iau sportul. Dar nu ratez nici o pagină”, mărturisește domnul Scriba.  
Şi tu te poţi număra printre norocoşi. Click!MANIA ţi-a pregătit peste 4.000 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 340.000 de lei. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, în valoare de peste 34.000 de lei, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, aparate de aer condiţionat, cărucioare de cumpărături, pături pliabile, vase de bucătărie şi multe altele. Avem şi peste 1.600.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparținând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! și Click! de Duminică. Mult succes!

 
 
Loading...