«Mi-a cerut 200 € ca să mă pensioneze»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Bolnavă de cancer în fază avansată, Viorica Iusuf (57 ani) a fost trimisă la muncă de şefa comisiei de expertiză a Casei de Pensii Botoşani, Liliana Teodoriu pentru că nu a cotizat. Femeia a fost gonită din cabinet, cu o zi înainte ca poliţiştii să îi pună cătuşe doctoriţei acuzată că ia mită pentru pensionare.

Umilinţă şi deznădejde a simţit Viorica Iusuf când medicul Liliana Teodoriu (52 de ani) a dat-o afară din cabinetul de expertiză. S-a întâmplat pe 27 iunie, cu o zi înainte ca poliţiştii să o scoată pe doctoriţă cu cătuşe din sediul Casei Pensiilor.

Bolnavă de cancer mamar în fază avansată, osteoporoză şi afecţiuni cardiace, femeia s-a prezentat în faţa comisiei de evaluare pentru prelungirea concediului medical. Liliana Teodoriu i-a spus însă că o poate ajuta chiar să se pensioneze pe caz de boală.

Liliana Teodoriu

simeon stalpnicul png

„Nu o ştiam pe doamna doctor şi am crezut că mi-a pus Dumnzeu mâna în cap. 39 de ani am mers cu drag la muncă, ospătar fiind, dar acum nu mai pot să mă ţin pe picioare. Am dureri cumplite şi mă aştept oricând la ce e mai rău", povesteşte femeia, care a fost apoi amânată, ţinută pe la uşi şi trimisă să facă zeci de analize medicale, pentru că nu i-a dat Lilianei Teodoriu 200 de euro, atât cât încasa de obicei de la cei pe care îi ajuta.

„Aştepta să cotizez şi eu, ca ceilalţi. Nu i-am dat nimic şi mi-a zis să ies din cabinet că are treabă. Mi-a dat o decizie prin care să mă întorc la muncă de la 1 iulie, chiar dacă am boala mi s-a agravat", a spus bolnava al cărei dosar a fost joi reevaluat.

De această dată medicii au decis că femeia nu poate munci şi trebuie să se pensioneze. Povestea cutremurătoare a Vioricăi Iusuf nu este singulară. Zeci de bolnavi au fost trimişi la muncă pentru că nu au cotizat.

Avea 100.000 de euro ascunşi în ciorapi

Liliana Teodoriu a fost reţinută, marţi, după ce procurorii au găsit, în locuinţa ei, aproape 100.000 de euro ascunşi în ciorapi, lenjerie intimă sau prin dulapuri.

Doctoriţa a fost reţinută 24 de ore, iar acum e cercetată în libertate

simeon stalpnicul png

Procurorii susţin că au suficiente probe care demonstrează că doctoriţa lua şpagă pentru pensionare. 130 de persoane audiate au recunoscut că au cotizat cu sume de până la 800 de lei ca să li se acorde pensie pe caz de boală.

Interesant este că, după ce zeci de bolnavi care nu au cotizat au fost trimişi la muncă, doctoriţa Liliana Teodoriu şi-a amintit că suferă de o boală incurabilă şi nu poate suporta regimul de detenţie. Ea va fi cercetată în stare de libertate.

Citeşte şi:

Doctoriţa şpăgară a obţinut 100.000 de euro din pensiile bătrânilor

Fişa  gravidei moarte,  falsificată de medici!

Avea apendicită, dar l-au tratat de «roşu în gât» - VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net