Mihai Șora a fost operat de urgență. Soția filosofului: «Doctorii au făcut un miracol»

Ultima actualizare:

    Mihai Șora a fost internat de urgență la spitalFoto Facebook
Mihai Șora a fost internat de urgență la spitalFoto Facebook

Filosoful Mihai Șora a fost internat de urgență la spital și imediat a fost supus unei intervenții chirurgicale joi seară, 28 iunie. Potrivit soției sale, scriitorul a fost dezintubat și toți așteaptă ca el să se trezească.

Soția lui Mihai Șora a fost contactată de redacția Adevărul care le-a confirmat jurnaliștilor faptul că medicii au realizat un miracol, iar intervenția chirurgicală a fost un real succes. 

„Doctorii au făcut un adevărat miracol şi le suntem profund recunoscători. Acum l-au dezintubat. Aşteptăm să se trezească. În momentul de faţă este încă la terapie intensivă", a fost mesajul pe care l-a transmis soţia scriitorului, cu permisiunea de a-l face public mai departe.  Filosoful a întâmpinat anumite complicații, iar în cele din urmă a fost transportat de rugență la spital, intrând în operație. „Se află la terapie intensivă, se recuperează acum, a fost dezintubat şi respiră singur. Nu ştiam că va intra în operaţie, a fost atât de urgent, că medicii nu au mai stat să aştepte. A avut câteva complicaţii, a fost pe fondul stresului, ceva la colecist, dar s-a terminat cu bine. Noi am crezut că sunt probleme cardiace, dar inima a fost puternică, a rezistat şi asta este cel mai important. L-am văzut şi e bine, se recuperează“, a declarat Luiza Palanciuc Şora pentru Adevărul.ro

Mihai Șora s-a născut în anul 1916, în noiembrie și și-a finalizat studiile în Franța. Între anii 1945-1948 a lucrat ca cercetător la CNRS (Centre National de la Recherche Scientifique) la Paris. În 1948 a revenit în România care a devenit la vremea respectivă un satelit al Uniunii Sovietice, dorindu-și să rămână în țară doar 10 zile. Regimul comunist l-a forțat să rămână mai multă vreme în țară. Filosoful este foarte activ pe rețelele de socializare unde dezbate diverse probleme sociale. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net