Militarul care a vrut să violeze o fetiță de 13 ani, apărat de familie: „Copilul meu se controlează!”

Ultima actualizare:

    Caporalul va fi prezentat Tribunalului Militar București cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile Foto: captură video
Caporalul va fi prezentat Tribunalului Militar București cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile Foto: captură video

Caz șocant în București! Un militar român care a luptat în Afganistan a fost acuzat că a vrut să violeze o fetiță de 13 ani. Caporalul a fost surprins în timp ce își urmărea victima într-o scară de bloc din Capitală. Anchetatorii susțin că a fost filmat de camerele de supraveghere când o atinge indecent pe copilă, apoi încearcă să o agreseze sexual.

Vecinii militarului cred că acesta ducea o viață dublă. El ar fi vânat copii pe internet, pe care îi urmărea mai apoi pe stradă. Fetița de 13 ani a fost agresată sexual de acesta vineri după amiază (14 iunie), când se întorcea acasă. Fără să știe, pe urmele sale era un bărbat de 38 de ani, deosebit de periculos. Agresorul a urmărit-o pe fetiță până în casa scării. A prins-o, a îmbrâncit-o și a lovit-o pe minoră. Oamenii legii susțin că totul a fost surprins de camerele de supraveghere, inclusiv tentativa de viol. Militarul a atins-o în zonele intime, dar copila a ripostat și a reulit să îl lovească pe agresor. După ce a ajuns în casă, părinții fetiței au sunat imediat la 112, iar agresorul a fost prins și audiat de către procurorii militari. 

Familia militarului i-a sărit în apărare susținând că acesta „se controlează”.

„Poate să îi ceară numărul de telefon, să îi spună că e frumoasă...”

„Copilul meu se controlează, nu are momente în care nu gândește! Ducându-se la serviciu să își încaseze salariul, a ieșit la o terasă cu prietenii, nu a consumat băuturi alcoolice în exces, nu era tulburat mintal, după care mi-a dat mesaj la ora 4 fără 10: ”Mamă, ne întâlnim la Crângași ca să plătim niște facturi.” După care aici s-a rupt filmul. A avut telefonul închis”, a declarat mama caporalului, potrivit observator.tv.

Declarația fratelui suspectului este la fel de șocantă: „Poate să îi ceară numărul de telefon, să îi spună că e frumoasă, asta da. Dar o agresiune sexuală, nu! Mai ales că a luat banii, mă scuzați că vă spun, dar putea să se ducă la o damă de companie, nu sa faca o fapta atat de grava!”.

Cu toate acestea, vecinii susțin că bărbatul este agresiv și că a provocat numeroase scandaluri de când îl cunosc. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net