Miron Mitrea, liber. De ce nu mai vrea în politică

Ultima actualizare:

    Miron Mitrea va presta muncă în folosul comunității (captură digi24.ro)
Miron Mitrea va presta muncă în folosul comunității (captură digi24.ro)

Fostul ministru al transporturilor Miron Mitrea a fost eliberat din pușcărie joi după-amiază, după un an și patru luni petrecuți la Penitenciarul Poarta Albă. Politicianul a declarat la ieșirea din închisoare că nu mai vrea să audă de politică și că de acum înainte va ține cont de reguli.

Miron Mitrea s-a lecuit de corupție. Cel puțin așa a susținut la ieșirea din penitenciar. Fostul ministru a fost închis la Poarta Albă la începutul anului trecut pentru luare de mită şi instigare la fals material în înscrisuri oficiale. „Nu-i o plăcere să faci pușcărie, dar să spui că-i foarte greu e chestie de cap până la urmă. Depinde cum te adaptezi. Dacă vrei să fie foarte greu, e foarte greu. Și în viață sunt niște reguli pe care trebuie să le respecți. Dacă nu le respecți, ajungi la pușcărie. Eu sunt un exemplu bun, nu?”, a declarat acesta, citat de digi24.ro.

Nu mai vrea să facă politică nici în ruptul capului, însă deocamdată nu știe cu ce se va ocupa. „Voi vedea ce fac, în orice caz nu politică. Mi-a ajuns politica în 26 de ani. Nici nu s-a terminat grozav, nu?”. Până se va reorienta profesional, Mitrea trebuie să execute muncă în folosul comunității, condiție impusă de magistrații Tribunalului Constanța pentru liberarea condiționată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net