Surpriză: informaţii noi în legătură cu prahoveanul care s-a “evaporat” în Turcia! Potrivit unor surse apropiate de anchetă, a fost verificat contul bancar al inginerului Salvatore Popescu, despre care nu se mai ştie nimic de la finalul lunii august, când a fost văzut ultima dată de soţia sa.


Din contul lui au fost făcute mai multe extrageri de bani, sume mici, de la mai multe bănci din Turcia, scrie adevarul.ro. Banii au fost scoşi începând cu 5 septembrie, deci după ce a fost anunţată oficial dispariţia. Salvatore Popescu este dat în urmărire internaţională de la începutul lunii septembrie.
Poliţia nu poate preciza, deocamdată, dacă banii au fost scoşi de inginer sau de o altă persoană care a avut acces la card. Următorul pas va consta în verificarea camerelor de supraveghere din apropierea sediilor de bancă. Salvatore Popescu a dispărut pe 28 august, în timp ce se afla cu familia într-o excursie la Istanbul. Ultima dată a fost văzut în faţa porţii Palatului Topkapî din oraşul de pe Bosfor, potrivit informaţiilor oferite de soţia sa. Bărbatul plecase în vacanţa din Turcia împreună cu soţia sa, fiica lor de 13 ani, soacra şi o mătuşă. 

Loading...