«Mulţumesc Click! pentru telefon»

Ultima actualizare:

    Elena Dincă a câştigat un telefon  mobil cu ziarul preferat
Elena Dincă a câştigat un telefon mobil cu ziarul preferat

Familia câştigătorilor Click!MANIA s-a înmulţit cu încă o norocoasă. Elena Dincă, de 59 de ani, a avut parte de o surpriză în momentul în care a dezlipit talonul din ziar.

”Ce bucurie! Am câştigat la concurs un telefon. Este primul câştig şi s-a întâmplat chiar într-o zi importantă pentru mine...mai exact, prima zi de pensie”, ne-a spus râzând femeia. Pensionara nu ratează nici un număr din ziarul ei preferat şi spune că îi plac mult paginile de sănătate şi cele cu reţete. „După ce-l răsfoiesc eu îl ia soţul, care e microbist şi citeşte tot despre sport. Telefonul va ajunge la nepoţelul meu. Vreau să-i fac o surpriză! Ştiu că se va bucura mult”, a conchis femeia.

Şi tu poţi pune mâna pe premiile puse în joc. Tot ce trebuie să faci este să cumperi ziarul Click! şi să dezlipeşti clapeta din dreapta sus. Câştigi cu trei simboluri identice. Click!MANIA ţi-a pregătit peste 6.500 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor e de 344.744 de lei. Cititorii care nimeresc un loz norocos se pot alege cu o maşină, telefoane, bani şi multe alte surprize. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, premii în bani (300 de lei, 1.000 de lei şi 5.000 de lei), telefoane, tablete, baterii externe, grătare Delimano, robinete electrice, cuptoare cu microunde, geluri pentru dureri musculare şi cărţi de poveşti pentru copii.

În plus, sunt puse în joc 1.530.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse. Premiile se revendică la numerele de telefon: 0318.603.425, 0318.603.426, 0318.603.427, tarif normal, între orele 08.30 şi 17.00, în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul câştigător. Păstrează ziarul cu lozul lipit pentru intrarea în posesia premiului. Dacă revendicarea premiului nu se face în ziua în care lozul a fost lipit pe ziar, între orele 08.30-17.00, deţinătorul lozului nu mai poate revendica premiul în altă zi, deoarece acesta e valabil numai în ziua de apariţie a ziarului până la ora 17.00. 

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu procentul de reducere (%) şi gama din care face parte produsul, verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea şi valoarea discountului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să suni la numărul 021.455.01.99, tarif normal, zilnic între orele 07.00 - 19.00 în ziua de apariţie a ziarului Click! cu lozul cu simbolul de reducere. Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli 1.530.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparţinând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop). De exemplu, poţi câştiga ustensile de bucătărie, pilote, perne, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net