"Mulţumim pentru premii, Click!MANIA"

Ultima actualizare:

    Crăciun Benonie a câştigat un telefon performant la Click!MANIAfotografii: click!
Crăciun Benonie a câştigat un telefon performant la Click!MANIAfotografii: click!

Facem cunoştinţă zi de zi cu câştigătorii de la Click!MANIA. Aproape 3.000 de români au nimerit lozuri cu bani, maşini, telefoane sau oale, iar peste 13.000 de norocoşi au câştigat reducerea şi au comandat produsele respective.

Marin Anghel (72 de ani), din Bucureşti, a câştigat 1.000 de lei. „În fiecare dimineaţă, mă duc la chioşc să iau ziarul, de ani buni. Îmi place să-l citesc pagină cu pagină, dar cel mai mult mă interesează rubricile sportive”, ne-a mărturisit domnul Anghel.

Cu banii câştigaţi cititorul Click! îşi va cumpăra medicamente. Alin Barbălată a câştigat un set de oale cu ziarul preferat. Lozul Click!MANIA i-a adus bucureşteanului Benonie Crăciun (50 de ani) un telefon de ultimă generaţie. „Telefonul va ajunge la fetiţa mea, care are 12 ani şi-şi dorea mult să primească unul cadou”, ne-a spus bărbatul. Maria Iliescu (66 de ani) s-a ales cu un telefon Alcatel, iar Luminiţa Zomanţ (61 de ani) a câştigat 300 de lei cu ziarul preferat.

Ai taloane cu super-reduceri!

Click!MANIA pune în joc şi lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop şi Walkmaxx. Astfel, în fiecare zi poţi câştiga produse din gama celor menţionate mai sus. Mai exact, lozul tău norocos va trebui să conţină gama din care face parte produsul, o serie unică şi reducerea de care beneficiezi. Dacă ai găsit lozul pe care scrie DORMEO 50% REDUCERE verifică produsul Dormeo la care se aplică reducerea în pagina de regulament şi sună în aceeaşi zi pentru achiziţionarea produsului.

Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Dacă doreşti să beneficiezi de reducerea respectivă trebuie să suni la numărul 021.455.00.77, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 21.00. Câştigătorul va trebui să comunice seria unică de pe clapeta lozului pentru verificarea acestuia de către operatorul Studio Moderna, apoi să comande produsul şi va beneficia de reducerea respectivă. Dacă aţi sunat la numărul respectiv şi a fost ocupat, staţi liniştit. Operatorii partenerului nostru, Studio Moderna, vă vor contacta şi după ora 21.00, chiar şi a doua zi. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net