A murit înainte să vândă vila lui Vadim!

Ultima actualizare:

    Lidia Samson a fost condusă ieri pe ultimul drum chiar de sora mai mare, pe care voia s-o lase pe drumuri
Lidia Samson a fost condusă ieri pe ultimul drum chiar de sora mai mare, pe care voia s-o lase pe drumuri

Doliu în familia lui Corneliu Vadim Tudor! Lidia Samson (72 de ani), sora fostului politician, a murit după o luptă crâncenă cu cancerul. Odată cu ea s-a stins şi războiul pornit de aceasta pentru vila din Bran, lăsată de politician în grija surorii mai mari, Magdalena.

Sora fostului politician a fost înmormântată joi (10 ianuarie), în mare secret. De altfel, familia “Tribunului” a încercat să păstreze secretă moartea acesteia. Motivul? Lidia Samson şi fetele lui Vadim erau într-un război deschis pe averea poetului decedat în 2015, la vârsta de 65 de ani. Lidia Samson voia să vândă casa din Bran construită de politician, în ciuda faptului că acolo locuia cealaltă soră a lor, Magdalena Dumitru (75 de ani). De altfel, Magdalena, ajutată de fetele lui C.V. Tudor, se afla în proces cu sora mai mică şi urma să aibă înfăţişare la finele acestei luni.


    Magdalena Dumitru are grijă  de 17 ani de vila de la Bran  construită de C.V. Tudor
Magdalena Dumitru are grijă de 17 ani de vila de la Bran construită de C.V. Tudor

La Bran, în urmă cu 17 ani, “Tribunul” a cumpărat pământ şi a ridicat două case: una pentru el şi o altă casă pentru sora lui, Magdalena. În acea vilă îşi petrecea Vadim vacanţele, iar fetele lui spun că acolo sunt multe lucruri şi amintiri dragi. Casa în care stă Magdalena este una bătrânească, în schimb cea a lui Vadim este spectaculoasă. La parter este amenajat un salon mare cu zonă de relaxare, unde se află o masă de biliard. Tot aici se află expuse colecţia de icoane, mai multe ştergare tradiţionale româneşti cusute de mână, dar şi  tricolorul. La etaj sunt patru dormitoare. Lidia Samson voia să vândă tot şi s-o dea afară pe Magdalena.


    C.V. Tudor
C.V. Tudor

“Casa asta este luată pe numele ei, căci fratele meu avea procese şi imunitatea ridicată. Şi ea acum, după moartea lui, s-a ridicat că vrea să vândă. Asta este iubirea de bani”, ne declara, în urmă cu patru luni, Magdalena Dumitru. 

“Nu e normal, acolo sunt lucruri agonisite de o viaţă. Sunt tablouri ale noastre, poze, mobilă, sunt lucruri pe care noi le-am adus acolo. Le-a lăsat acolo şi noi nu am mai fost lăsate să intrăm să le luăm (...) Ea a spus că lucrurile mătuşii Magdalena le va arunca peste gard, iar celelalte lucruri le va da la săraci”, explica şi Lidia, fiica lui Vadim. Cu toate acestea şi Magdalena şi-a iertat sora şi s-au dus ieri la înmormântarea ei, semn că sângele apă nu se face!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net