NERUȘINARE! Parlamentarii vor să-și voteze marți pensiile speciale

Ultima actualizare:

    Senatorii și deputații au votat marți legea pensiilor speciale pentru parlamentari
Senatorii și deputații au votat marți legea pensiilor speciale pentru parlamentari

Conducerea Parlamentului a aprobat, luni, solicitarea liderul grupului PSD din Camerei Deputaţilor Marian Neacşu privind introducerea legii pensiilor speciale pentru parlamentari pe ordinea de zi a plenului de marţi, anunță Mediafax.

„Liderul grupului PSD din Camerei Deputaţilor, Marian Neacşu, a propus introducerea pe ordinea de zi a legii pensiilor speciale. (...) Am votat împotrivă. Legea pensiilor speciale a fost introdusă suplimentar pe ordinea de zi a Birourilor Permanente reunite pentru a fi supusă dezbaterii în plen, cel mai probabil marţi”, a declarat luni vicepreședintele Camerei, liberalul Ludovic Orban.

El a afirmat că, deşi, restul liberalilor au votat introducerea legii pensiilor speciale pe ordinea de zi, PNL va rămâne constant şi va respinge în plen această lege. „N-au fost atenți probabil la introducere, dar, repet, PNL este consecvent, de altfel președintele Iohannis a retrimis spre dezbatere această lege”, a susţinut Orban.

Deputatul PNL a mai spus că probabil şi PSD „s-a răzgândit” şi va vota împotriva legii pensiilor speciale. „Acum, să nu facem proces de intenție, poate că s-a răzgândit și PSD și o să voteze împotriva pensiilor speciale. Cel puțin domnul Dragnea așa a dat declarații, că nu mai susține adoptarea pensiilor speciale”, a mai spus Ludovic Orban.

Legea care prevede introducerea pensiilor speciale pentru deputaţi şi senatori a fost respinsă de preşedintele Klaus Iohannis şi se află în faza de reexaminare. Şeful statului poate respinge promulgarea o singură dată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net