Pentru ea, salvarea nu a mai existat. O asistentă a Serviciului Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare Bihor şi-a pierdut viaţa, azi noapte, la doar câteva ore după ce s-a întors de la o solicitare. Din preimele informaţii, ar fi vorba despre probleme cardiace.


A salvat sute de vieţi, dar când a venit vremea ca ea să primească ajutor nu s-a mai putut face nimic. Meda Kuji, 37 de ani, era de serviciu aseară, la SMURD. Nimic nu avea să prevestească tragedia ce urma să se întâmple. Echipajul de urgenţă a fost solicitat să intervină la o chemare, iar Meda a fost printre salvatorii care s-au dus la caz.

S-a întros la ora 01.30, iar în jurul orei 04.00 s-a întâmplat nenorocirea. Din primele cercetări se pare că ar fi fost vorba despre un infart. Deşi colegii au depus toate eforturile pentru a o readuce la viaţă, totul a fost în zadar.

"Am fost anunţaţi şi noi despre tragedie. Inspectorii ITM cercetează cauzele decesului şi împrejurările în care acesta s-a produs", a declarat pentru adevarul.ro Nicolae Hoduţ, directorul Inspectoratului de Muncă Bihor.

Meda lucra de 15 ani la SMURD Bihor, fiind unul dintre cei mai vechi angajaţi. Colegii o descriu ca fiind o adevărată profesionistă, o persoană plină de viaţă, veselă şi mereu săritoare. Veste morţii i-a şocat pe colegii tinerei.

 
 
Loading...