O asistentă din Sălaj și-a abandonat bebelușul nou-născut pe un tomberon!

Ultima actualizare:

    Asistenta din Sălaj și-a abandonat copilulFoto: observator.tv
Asistenta din Sălaj și-a abandonat copilulFoto: observator.tv

Caz revoltător! O asistentă medicală din Sălaj este cercetată penal, după ce procurorii au descoperit că, în urmă cu șase ani, și-a abandonat fetița pe un tomberon, în Oradea.

Oroarea a avut loc în luna ianuarie 2013, atunci când un bărbat din Oradea a sunat la 112 și a anunțat că a găsit un bebeluș pe un tomberon, lângă un bloc de pe strada Slatinei, potrivit observator.tv. Fetița în vârstă de două săptămâni a ajuns de urgență la spital, acolo unde medicii au tratat-o de pneumonia. După externare, copilul a fost luat în grija Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC). 

Tânăra era elevă atunci când a rămas însărcinată

Din fericire, fetița a fost adoptată de o familie din Oradea. La șase ani de când fetița a fost abandonată, mama biologică s-a căsătorit și s-a prezentat la Serviciul de Evidență a Persoanelor Zalău pentru eliberarea unei noi cărți de identitate. Funcționarii au descoperit că femeia figura ca având un copil și i-au cerut certificatul de naștere al fetiței. Aceasta a negat, iar funcționarii au anunțat Poliția. Procurorii au demarat o anchetă și au descoperit că tânăra și-a abandonat fetița la naștere, în anul 2013. La acea vreme, ea era elevă în ultimul an la Colegiul Silvania din Zalău și și-a ascuns sarcina de părinți. În prezent, ea este asistentă medicală și s-a angajat în străinătate. Femeia este cercetată pentru rele tratamente aplicate minorului, infracțiune pentru care riscă până la șapte ani de închisoare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net