O femeie din Timişoara şi-a atacat soţul cu un cuţit pentru că acesta nu a votat la referendum

Ultima actualizare:

    Femeia şi-a înjunghiat soţul dintr-un motiv halucinant
Femeia şi-a înjunghiat soţul dintr-un motiv halucinant

O femeie din judeţul Timiş şi-a atacat soţul cu un cuţit de bucătărie, chiar în faţa copiilor minori, dintr-un motiv şocant. Referendumul pare să fi fost un subiect de dezbatere în familia ameţită de aburii alcoolului, iar deznodământul nu a fost unul deloc amical.

Soții s-au luat la ceartă, duminică, după ce au aflat că prezența la vot este scăzută și că referendumul nu va fi validat, notează Opinia Timișoarei. După ce a băut câteva pahare de alcool, femeia a început să îi reproşeze că nu s-a dus la secţia de votare. În plus, i-ar fi spus că este ignorant şi că nu îl respectă pe preot. 

Bărbatul s-a supărat la auzul reproşurilor soţiei aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi i-a aplicat un set de palme. Femeia nu s-a lăsat mai prejos şi a ales o armă mai puternică decât palma sau pumnul. A luat cuţit de bucătărie şi i-a adminstrat soţului câteva lovituri de cuţit sub pirivirile împietrite ale celor patru copii. Tot micuţii au fost cei care au sunat la Salvare pentru a cere ajutor şi a relata povestea incredibilă la care au fost martori. 

Bărbatul a suferit răni multiple şi a fost transportat la spital, în timp ce soţia a fost reţinută de poliţişti pentru a le furniza explicaţii privind cele întâmplate. Femeia va fi cercetată pentru violenţă în familie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net