O fetiță de 12 ani din Deva a murit, după ce a căzut de la etajul opt

Ultima actualizare:

    Medicii nu i-au putut salva viața micuței Foto:Octav Ganea
Medicii nu i-au putut salva viața micuței Foto:Octav Ganea

O fetiţă de 12 ani şi-a pierdut viaţa, duminică, după ce a căzut de la etajul opt al unui bloc de locuinţe din municipiul Deva.

Incidentul a fost anunţat prin serviciul de apel de urgenţă 112, la faţa locului deplasându-se două echipaje ale Ambulanţei şi SMURD. La sosirea echipelor de prim ajutor fetiţa se afla în stare de stop cardio-respirator. Paramedicii au încercat să îi salveze viața, dar nu au reușit ținând cont că micuța suferise multiple fracturi și leziuni ale organelor interne, informează Agerpers.

“Fetiţa a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva cu manevrele de resuscitare în curs. Victima prezenta multiple fracturi şi contuzii, precum şi suspiciune de leziuni ale unor organe interne”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Deva. Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul. Cercetările vor fi coordonate de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva", a informat purtătorul de cuvânt IPJ Hunedoara. Cei găsiți vinovați vor fi pedepsiți pentru neglijența de care au dat dovadă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net