Relatare terifiantă! O femeie din Iaşi a povestit pe Facebook un episod despre care susţine că s-a întâmplat în timpul gărzii lui Florin Apostoae, medical demis în urmă cu câteva zile din funcţia de manager al Spitalului Judeţean Neamţ.


Femeia a scris pe rețeaua socială că în salonul mamei sale a fost internată o femeie care prezenta toate simptomele îmbolnăvirii de COVID-19. Cu toate acestea, nici un medic nu părea să fi observat situația. De altfel, pacienta internată joi, 9 aprilie, a decedat marţi, 14 aprilie, după ce analiza a relevat prezenţa infecţiei cu noul coronavirus.

"Amorțesc!"

Redăm, mai jos, postarea de pe Facebook: „Mama, pacient dializat, internată la Spitalul Târgu Neamţ pentru transfuzie de sînge, joi, 9 aprilie, în secţia medicală. În prima fază, singură în salon. Mai apoi cu o pacientă cu neoplasm. În noaptea de vineri spre sîmbătă, în garda doctorului Florin Apostoae, proaspăt demis de către ministrul Tătaru din funcţia de manager al Spitalului Piatră Neamţ, şi a doctoriței Ioana Petrariu, pe secţia medicală, se face internare pentru o pacienta ce prezintă tuse, febră şi insuficiență respiratorie. Pacienta este adusă în salon cu mama, lîngă patul ei. Vorbesc cu mama sâmbătă şi o întreb în treacăt ce simptome are pacienta de lîngă ea. Mi le spune. Amorţesc! Sun medicul care o are în evidenţă la dializă. Rămâne fără cuvinte! În urma insistenţelor noastre şi ale medicului din dializă, pacienta este transferată sîmbătă seară la Piatră Neamţ (spital Covid). Astăzi vine testul pacientei transferate la Piatră Neamţ. Pozitiv! În această seară şi decesul...   Îmi vine să urlu... Mama este îngrijită de tatăl meu, de cumnata şi fratele meu!“
 

 
 
Loading...