Polițiștii au oprit o nuntă cu 350 de persoane. Socrul mare, chiar fostul şef al Poliţiei Bihor!

Ultima actualizare:

    Foto: News.ro
Foto: News.ro

Nuntă cu 350 de persoane, oprită de oamenii legii la Oradea. Petrecerea aparținea fiului fostului adjunct al Poliţiei Bihor, comisarul şef (r) Eugen Boc, în prezent pensionar.

Nunta a început sâmbătă, în jurul orei 17.00, la sala de evenimente Opera Events, din Oradea. Oamenii legii au ajuns la locație în jurul orei 21.00, când petrecerea era în toi, solicitându-i lista cu invitaţi organizatorului, chiar fostul lor şef, având în vedere numărul mare de persoane prezente la eveniment.

Nunta fiului fostului adjunct al Poliţiei Bihor, amendată cu 15.000 de lei

Eugen Boc a pretins, însă, că nu are lista completă a invitaților, arătând polițiștilor un document pe care erau înscrise cu mult mai puţine persoane decât numărul celor prezenţi. Mai mult decât atât, acesta a amenințat că se va „răzbuna”, întrebându-i pe oamenii legii dacă ştiu cine este el şi ameninţând cu reclamaţii pentru abuz.  

Evenimentul a fost în cele din urmă oprit de echipajul de control, poliţiştii legitimându-i la plecare pe toţi cei aflaţi în incintă, în final numărul participanţilor fiind de peste 350, deci cu 200 mai mult decât cel permis (100 în aer liber şi 50 în spaţii închise).   

Unii invitați au dezvăluit poliţiştilor că au întrebat explicit înainte de a accepta participarea la eveniment dacă acesta respectă măsurile de prevenire a COVID-19, iar gazdele i-au asigurat că la nuntă vor participa doar numărul legal de invitaţi, adică 150, informează adevarul.ro.

În final, evenimentul s-a terminat cu amendă şi dosar penal, după cum au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor. Amenda este cea maximă prevăzută de lege, și anume 15.000 de lei, pentru nerespectarea regulilor privind organizarea de activităţi în spaţiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicţii / restricţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net