Cititorul Click! Costică ”Nucă” are 70 de ani și nu mai are putere să muncească. Are casă frumoasă, renovată, cu toate utilitățile. Cei trei copii ai săi nu sunt interesați să locuiască aici, așa că nea Costică oferă găzduire unei familii nevoiașe.


Costică Ene este om gospodar. A muncit și a strâns toată viața, dar cei trei copii ai săi nu vor să locuiască la țară, cu părinții.

Oferă găzduire unei familii nevoiașe

”Am trei copii la casele lor. Doi sunt în Spania, sunt bine, dar nu vor să se mai întoarcă în țară. Mai am un băiat, om la casa lui, în Slatina. Niciunul nu vrea această propietate și nici să locuiască aici. Eu și soția suntem singuri, la 70 de ani. Suntem sănătoși, dar ne-au lăsat puterile și nu mai putem să am grijă de casă, de vie. Ne-am sfătuit și am decis să oferim găzduire unei familii nevoiașe care să ne ajute în gospodărie și să aibă grijă de noi la bătrânețe”, ne-a spus Costică Ene, zis ”Nucă”.

Costică Ene locuiește în localitatea Priseaca, lângă Scornicești, județul Olt. ”Poate să întrebe pe oricine de Costică «Nucă», mă știu toți. Stau pe Strada Principală, chiar lângă Poliție”, ne-a explicat cititorul Click!

Citește și:

Casa Verde 2019. Noi reguli pentru panouri fotovoltaice cu bani de la stat

Începe programul ”Lumină în sat”. Primarii pot cere bani pentru panouri fotovoltaice

 
 
Loading...
Citeste tot despre: