Oferte incredibile la Târgul de Turism 2018! Se vând vacanțe cu un euro, iar la două cumpărate una este gratuită

Ultima actualizare:

    La standul agenției Christian Tour astăzi era coadă. Mulți erau interesați de vacanțele care se vând cu 1 euro Fotografii: Andreea Dancu
La standul agenției Christian Tour astăzi era coadă. Mulți erau interesați de vacanțele care se vând cu 1 euro Fotografii: Andreea Dancu

Târgul de Turism 2018, ediția de toamnă, și-a deschis astăzi porțile. Agențiile au venit cu oferte pentru toate buzunarele. Se vând vacanțe pentru la vară cu un euro, iar dacă iei una în Grecia cu avionul o primești pe a doua gratuit cu autocarul. Iată și variantele pentru 1 Decembrie, Crăciun și Revelion!

Perioada Sărbătorilor de Iarnă bate la ușă. Iar 1 Decembrie este prima care deschide seria distracției.

Complexul Casa Românească, de la Călimănești, oferă pachete de trei nopți în perioada 30 noiembrie-3 decembrie cu 758 de lei/persoană în cameră dublă. Pentru un apartament se plătește 899 lei/persoană.

În bani se oferă cina festivă de Sf. Andrei, prânz în aer liber, și cina festivă de 1 Decembrie. În plus, este pregătit un program artistic tradițional, care se încheie cu focul de artificii.

1 Decembrie acasă sau în străinătate

Dacă vreți să petreceți Ziua Națională peste hotare, Paralela 45 vinde minivacațe în Istanbul cu 169 euro/persoană, pentru 5 zile, cu mic dejun.

Transportul este cu autocarul. Pentru plajă vă este recomandat Dubaiul, la prețul de 774 de euro/persoană, 8 zile, zbor cu Wizz Air, dar fără mese incluse. Se vinde pentru 1 Decembrie și Thailanda cu 1.335 de euro/persoană, 9 zile.

Oferte pentru Sărbătorile de Iarnă pentru toate buzunarele

Standurile agențiilor prezente la Târgul de Turism 2018, organizat la Romexpo, în perioada 15-18 noiembrie, abundă în oferte pentru Crăciun și Revelion. Dar trebuie să vă grăbiți dacă vreți să mai prindeți ceva până duminică, atunci când târgul își închide porțile.

Crăciunul în România

  • Pensiunea ”Aqua Alpin” vinde Crăciunul în Bucovina cu 1.800 de lei/adult, pentru copiii între 7 și 14 ani se plătește 1.200 de lei, iar pentru cei care au între 4 și 7 ani, 600 de lei.

Turiștii au toate mesele incluse, plimbări cu sania și acces la SPA;

  • Tot în zonă, Pensiunea ”Casa de Poveste” are o ofertă de 490 de euro/persoană, pentru 5 zile de cazare, all inclusive;
  • Crăciunul la Pensiunea ”Vranis”, tot din Bucovina, costă 1.300 de lei/de persoană, în cameră dublă matrimonială, cu mic dejun și cină;
  • ”Club Vila Bran”, din Brașov, vinde pachete începând de la 940 de lei/persoană, pentru 5 zile de cazare și masa festivă de Crăciun;
  • Crăciunul la Călimănești, la ”Casa Românească” costă 745 de lei/persoană, în cameră dublă, în perioada 22-27 decembrie.
  • În tarif este inclus prânzul în aer liber (tăierea porcului), voucher de masă în valoare de 250/persoană/pachet 4 zile și de 350 de lei/persoană/pachet 5 zile, plus intrare la SPA.

Crăciun în Laponia

Sărbătorile de Iarnă în Țara lui Moș Crăciun sunt căutate de mulți români, deși nu sunt deloc ieftine.

Prima plecare are loc pe 18 decembrie cu întoarcere pe 22 decembrie și costă 1.790 de euro/adult, iar pentru un copil 1.382 de euro.

Cine vrea să petreacă în Laponia Nașterea Domnului trebuie să scoată din buzunar 1.979 de euro/adult, respectiv 1.523 de euro pentru un copil.

Oferta de la Paralela 45 include cazare la hotel de 4 stele, demipensiune, cina festivă, excursie la Rovaniemi și întânire cu Moș Crăciun și familia.  

Crăciun la plajă

  • Dubaiul se vine la Paralela 45 cu 749 de euro/persoană, în perioada 20-27 decembrie. În preț intră cazarea, transportul cu avionul, bagaj de mână și de cală, transfer de la aeroport, asistență turistică, taxele de aeroport.
  • Pentru Iodania, în perioada 20-28 decembrie, oferta este de 950 de euro/persoană. Prețul include cazare la hotel de 4 și 5 stele cu mic dejun și cină.
  • Se petrece o nopate în Amman, două nopți la Petra, o noapte la tabăra din deșertul Wadi Rum, două nopți în Aqaba, două nopți la Marea Moartă, vizite și excursii.

Tarife speciale la vacanțele de Revelion

Ofertele pentru Revelion sunt pentru toate buzunarele și în toate colțurile lumii.

Revelion în țară

  • Christian Tour vinde Revelion la Poiana Brașov cu 4.500 de lei/două persoane, cu trei nopți de cazare, mic dejun și cină festivă. Pentru Maramureș oferta este de 4.000 de lei/două persoane.
  • Pensiunea ”Dorna”, din Bucovina vinde pachete, în perioada 30 decembrie-3 ianuarie, cu 2.995 de lei/persoană, la 3 stele. Pentru 4 stele oferta este de 3.195  de lei/persoană. Sunt incluse 5 zile de cazare, cu all inclusive, plimbări, program artistic, acces la SPA.
  • Hotel „Magus”, din Maramureș, a venit la Târgul de Tursim 2018 cu o ofertă pentru perioada 29 decembrie-2 ianuarie, la preșul de 1.450 de lei/persoană, la 3 stele și de 1.650 de lei/persoană, la 4 stele. Pachetul este all inclusive.
  • Bibi Touroperator oferă reducere pentru vacanța de Revelion de până la 62% în perioada târgului.

La Hotel ”Central”, de 3 stele, de la Băile Olănești pachetul se vinde de la 1.561 de lei/persoană.

La Poiana Brașov tarifele pornesc de la 2.215 lei/persoană și ajung la 3.695 lei/persoană.

La Brașov oferta este de la 1.384 de lei/persoană și până la 2.746 de lei/persoană. Cazarea se face la hoteluri de 3 și de 5 stele, în cameră dublă, cu mic dejun. Pentru Moieciu prețurile variază între 1.526 lei/de persoană și 2.078 de lei/persoană.

Hotel ”Korona”, de 4 stele, din Sighișoara vinde pachetul pentru Revelion cu 285 de euro/de persoană, pentru perioada 20 decembrie-2 ianuarie. Clienții beneficiază de o nopate gratuită înainte sau după sejur.

Revelion în străinătate

-Agenția Best Tourism are și ea tarife speciale la vacanțele de Revelion.

  • Sejur Dubai- tarif special de la 1.130 euro/persoană, 7 nopți de cazare cu mic dejun la hotel 4 stele, cină festivă de Revelion, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, toate taxele incluse;
  • Circuit Israel - Țara Sfântă- tarif redus 559 euro/persoană, 7 nopți cazare în Bethleem la hotel 4 stele, cu demipensiune, transport avion, transferuri și vizite menționate în program, asistență turistică. Bonus: cina festivă de Revelion.
  • Circuit Egipt- tarif 749 euro/persoană, 10 nopți de cazare cu mese conform programului la hoteluri de 4 și 5 stele, transport avion, tururi cu autocar local, ghid local.

- Malta Travel Vinde Revelion în Malta de la 395 de euro/de persoană, la un hotel de 4 stele. Prețul include avionul, 6 zile de cazare și demipensiune. La 5 stele tariful este de 599 de euro/persoană.

-Karpaten Turism vinde Revelion 2019 în Atena de la 279 euro/persoană cu 6 zile de cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele, transport cu autocarul, asistență turistică.

Paralela 45 vinde vacanța în Laponia, în Țara lui Moș Crăciun
Paralela 45 vinde vacanța în Laponia, în Țara lui Moș Crăciun

Pentru Antalya și Pamukkale prețul pornește de la 519 euro/persoană, bilet de avion, 5 zile de cazare la un hotel de 5 stele, all inclusive și 3 zile la un hotel de 4 stele, cu pensiune completă, transfer.

-Noul An în Sicilia cu Christian Tour costă 500 de euro/persoană, iar în preț intră transportul cu avionul, cazare și demipensiune.  

Vacanțe cu 1 euro pentru la vară

-Christian Tour vinde vacanțe pentru vara 2019 cu reduceri de până la 50% în mai multe destinații, printre care Grecia, Tunisia, Egipt, Turcia, Bulgaria și litoralul românesc.

  • Sub sloganul ”Greek Friday”, vizitatorii standului pot să-și achiziționeze vacanțe în Grecia la 1 euro, pachet ce include șapte nopți de cazare la o vilă sau studio, în mai sau octombrie. Transportul se face cu autocarul și costă între 30 și 45 de euro/persoană.
  • Turiștii care optează pentru un sejur la vară în insulele grecești Creta sau Rhodos cu avionul primesc bonus încă o vacanță  într-o destinație elenă, dar cu autocarul.
  • Vacanța în Tunisia costă 800 de euro/persoană, cu avion și all inclusive, plus o vacanță gratuită cu barca.

Cine cumpără vacanța de la târg primește o reducere de 300 de euro pe cameră.

  • Pentru Egipt vacanța este de 1.000 de euro/persoană, transport cu avionul, cazare la hotel de 4 stele cu all inclusive.
  • Reducerea pe perioada târgului este de 250 de euro pe cameră.

-Best Tourism vinde și ea sejururi la jumătate de preț, pe toată perioada târgului, atât în Grecia cât și în Turcia

  • Corfu de la 159 euro/persoană, 6 nopți de cazare fară masă, transport autocar, asistența turistică;
  • Zakynthos de la 175 euro/persoană, 6 nopți de cazare cu mic dejun la hotel 2 stele, transport autocar, asistență turistică;
  • Creta de la 363 euro/persoană, 7 nopți de cazare cu mic dejun la hotel de 4 stele, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică, toate taxele incluse;
  • Rhodos tarife de la 440 euro/persoana, 7 nopți de cazare cu demipensiune la hotel 4 stele, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică, toate taxele incluse;
  • Marmaris de la 265 euro/persoană, 6 nopți de cazare cu all inclusive la hotel 4 stele, transport autocar, asistență turistică;
  • Kusadasi de la 219 euro/persoană, 6 nopți de cazare cu demipensiune la hotel 3 stele, transport autocar, asistență turistică;
  • Mallorca de la 773 euro/persoană, 7 nopți de cazare cu mic dejun la hotel 4 stele, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică;
  • Tenerife de la 815 euro/persoană, 7 nopți de cazare cu mic dejun la hotel 4 stele, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, asistență turistică.

Ofertă în Delta Dunării

Oferte Speciale la vacanțele în Delta Dunării - Gulliver Delta Resort 4 stele Murighiol:

  • Weekend în Delta Seniori- tarife de la 688 lei/persoană, 3 nopți;
  • Delta pentru Seniori- tarife de la 744 lei/persoană, 4 nopți;

Weekend Delta pentru toți- tarife de la 744 lei/persoană, 3 nopți;

  • Delta pentru toți - tarife de la 799 lei/persoană, 4 nopți.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, întâmpinare cu icre și țuică la intrare, foc de tabară, activități recreative.

Intrarea la târg costă 20 de lei de persoană.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net