Oprea, era bine în jacuzzi?

Ultima actualizare:

    Fostul vicepremier a cheltuit  banii Ministerului de Interne pe un bolid de lux, o cadă cu hidromasaj, canapele şi un televizorTrucaj Click!
Fostul vicepremier a cheltuit banii Ministerului de Interne pe un bolid de lux, o cadă cu hidromasaj, canapele şi un televizorTrucaj Click!

Aflăm lucruri uluitoare despre cel care a fost premier interimar, viceprim-ministru şi ministru de interne. Gabriel Oprea şi-a amenajat în cabinet câteva locuri de relaxare: o cabină de duş cu hidromasaj, o canapea confortabilă, o plasmă uriaşă. Toate din banii Ministerului de Interne.

Fost ministru şi fost viceprim-ministru, Gabriel Oprea trece printr-o perioadă dificilă. După moartea poliţistului Bogdan Gigină, care deschidea coloana oficială cu care se deplasa Oprea, fostul demnitar şi-a pierdut imunitatea pentru că a folosit ilegal echipaje de poliţie pentru deplasări.

Acum, procurorii anticorupţie au cerut aviz, din partea Senatului, pentru urmărirea penală a fostului ministru de interne, senatorul Gabriel Oprea, pentru că a cheltuit banii instituţiei pe care o conducea pentru a cumpăra o maşină de ultimă generaţie, un Audi 8, de 410.000 lei (92.000 euro), exclusiv pentru deplasările lui în oraş. Dezvăluirile au fost făcute de Nicolae Gheor--ghe, secretar de stat în cadrul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI) şi Pavel Gabriel-Nicolae, şef al serviciului juridic, ambii anchetaţi de DNA.

Aceştia au mai spus că Gabriel Oprea a mai primit o cadă cu hidromasaj, o canapea şi un televizor pentru cabinetul său din fostul sediul al Comitetului Central al PCR. Desigur, fostul demnitar spune că este nevinovat şi că aşteaptă ca judecătorii să îi facă dreptate.

Solicitarea DNA a ajuns ieri după-amiază la Senat, urmând ca Biroul Permanent să o trimită Comisiei juridice în vederea avizului. Decizia finală va fi luată de plenul Senatului. În cazul primului dosar, majoritatea parlamentarilor au votat ”pentru” ridicarea imunităţii şi cercetarea penală.

Din banii instituţiei s-a cumpărat un bolid  de ultimă generaţie, de 92.000 €, exclusiv pentru ministru
Din banii instituţiei s-a cumpărat un bolid de ultimă generaţie, de 92.000 €, exclusiv pentru ministru

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net