Ministrul de Interne marcel vela a nunțat emiterea ordonanței militare 12, prin care se ridică carantina în Suceava și în localitățile limitrofe. ”Ordonanțele militare, toate mesajele către dvs nu au făcut decât să consolideze zidul împotriva unui inamic invizibil și extrem de agresiv”, a declarat ministrul.


Marcel Vela a anunţat, miercuri seară, Ordonanţa Militară 12. 

”Începând cu publicarea în MO se ridică măsura de carantinare în municipiul Suceava şi în zona limitrofă”, a anunţat Marcel Vela. 

Acesta a mulţumit locuitorilor din Suceava. 

”Mulţumesc compatrioţilor din judeul Suceava pentru dăruirea şi implicarea lor în această perioadă când, prin tot ce au făcut, au avut grijă de sănătatea celorllaţi. Sunteţi eroii noştri, sunteţi nişte învingători şi pentru aceasta vă mulţumesc”, a mai spus Mercel Vela. 

Iată ce prevede Ordonanța militară 12:

(1) Se ridică măsura de carantinare în municipiul Suceava și în zona limitrofă formată din următoarele opt comune: Adâncata, Salcea, Ipotești, Bosanci, Moara, Șcheia, Pătrăuți și Mitocu Dragomirnei.
(2) Măsura se aplică începând cu data publicării prezentei ordonanțe militare în Monitorul Oficial al României, Partea I.
 

Citește și:

Suceava e închisă! 9 lucruri pe care trebuie să le știe toți sucevenii

VIDEO Imagini dezolante! Cum a arătat Suceava în prima zi de carantină totală

 
 
Loading...